fotia Vis (2)

Μία καλά ενορχηστρωμένη ενέργεια που αφορούσε καύση ελαστικών, έλαβε χώρα νωρίς σήμερα το απόγευμα, γύρω στις 5:00 στην περιοχή «Χατζησουίναγα» της Τοπικής Κοινότητας του Αγ. Βησσαρίωνα, με τους πυκνούς μαύρους καπνούς να γίνονται αντιληπτοί από αρκετά χιλιόμετρα μακριά, απελευθερώνοντας στην ατμόσφαιρα, σημαντικές ποσότητες επικίνδυνων τοξικών & καρκινογόνων ουσιών.

Το ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν ήταν τυχαία, ούτε & μπορεί να χαρακτηρισθεί απλά ως ανεξέλεγκτη απόρριψη, αλλά υπήρξε ανθρώπινος «δάχτυλος» σε όλο αυτό, φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτό, καθώς τα ελαστικά δεν ήταν ατάκτως ειρημένα ή κατά σωρούς στοιβαγμένα στον χώρο, αντιθέτως με γεωμετρική ακρίβεια τοποθετημένα και για κάποιο σκοπό, που είναι γνωστός σε όλους και δεν είναι άλλος από την εξαγωγή των συρμάτων που συνθέτουν την δομή των ελαστικών.

Στον χώρο κατέφθασαν καταδικάζοντας το συμβάν ο Αντ/ρχος κ. Κ. Δούλαλας και οι δύο πρόεδροι Φήκης κ. Γ. Βρατσίστας & Αγ. Βησσαρίωνα κ. Αντ. Πατσιούρας, οι οποίοι δήλωσαν πως η συγκεκριμένη τακτική αυτών των «επαγγελματιών» ανεγκέφαλων πρέπει να σταματήσει δια ροπάλου με τη συντονισμένη προσπάθεια όλων των αρμόδιων Αρχών, καθώς η καύση ελαστικών αποτελεί μια βραδυφλεγή περιβαλλοντική & υγειονομική «βόμβα», μέσω της οποίας απελευθερώνονται μεγάλες ποσότητες βλαβερών ρύπων, όπως οι πολυαρωματικοί υδρογονάνθρακες και διοξίνες, που είναι επικίνδυνες τόσο για τον άνθρωπο, όσο και για το περιβάλλον.

fotia Vis (3)

fotia Vis (4)

fotia Vis (5)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…