Itamos (3)

Το 2ο event πεζοπορίας και Yoga έφτασε. Η δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Πύλη και αναμένουμε να γίνει ετήσιος θεσμός, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 21/6/2020.

Την Κυριακή 21/6 και στις 8:00πμ, ο Αθλητικός Σύλλογος «Εύδωρος» επανέρχεται στην δράση, μετά την χαλάρωση τον μέτρων λόγω κοροναϊού και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 2ο Hiking & Nature Yoga.

Θα περιηγηθούμε στο δάσος και στα καταπληκτικά μονοπάτια του Ίταμου στους πρόποδες του οποίου είναι χτισμένη η ιστορικής σημασίας, κωμόπολη των Τρικάλων, η Πύλη. Σημείο συνάντησης είναι το Δημαρχείο Πύλης από όπου θα κατευθυνθούμε προς την γνωστή τοποθεσία Πλάτανος, τον οποίο οι στρατιώτες του Αλή Πασά είχαν πυρπολήσει κατά τη διάρκεια στρατοπέδευσης τους στον Ελληνοτουρκικό πόλεμο και αποτελεί τον χώρο όπου λειτούργησε το πρώτο σχολείο της περιοχής. Ο καμένος πλάτανος οποίος στέκει ζωντανός θυμίζει τα απομεινάρια της τουρκοκρατίας στην περιοχή.

Από εκεί θα συνεχίσουμε την πορεία μας, μέσω του σηματοδοτημένου από τον Ορειβατικό Περιηγητικό Όμιλο Πύλης μονοπατιού, προς το «Ίσιωμα» όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το σημείο «Χουχουρέλος» όπου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Yoga θα εναρμονιστούμε με την φύση, κάνοντας Yoga.

Τα υπόλοιπα είναι έκπληξη… Η επιστροφή μας θα γίνει μέσω μονοπατιών και του δρόμου που οδηγεί στο επιβλητικό ιστορικής και θρησκευτικής σημασίας μοναστήρι της Γκούρας.

Απαραίτητος εξοπλισμός: αθλητικά παπούτσια (ιδανικά ορειβατικά), αθλητικά ρούχα, στρώμα για τη yoga ή εναλλακτικά μια μεγάλη πετσέτα, δεύτερη μπλούζα, νερό.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ / άτομο (με αναμνηστικό μπλουζάκι και σνακ).

Ομαδικές εγγραφές 3 ατόμων και πάνω (12 ευρώ/άτομο)

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6979 293 482    &   6939 173 337.

Με εκτίμηση
το ΔΣ του Συλλόγου
Itamos (1)
Itamos (2)
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τομή στη Δημόσια Διοίκηση το νέο σύστημα επιλογής Διοικήσεων φορέων Δημοσίου

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, μαζί με την Υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη, παρουσίασ…