gian

Πάσχα 2020…. Αγαπητοί συγχωριανοί, συγγενείς, συνδημότες, φίλες και φίλοι… ….δύσκολες ημέρες…. ένας μήνας καραντίνας » μένουμε σπίτι» και συνεχίζουμε. .. όλοι μας με απορία και ερωτηματικά παρακολουθούμε καθημερινά με αγωνία και ανησυχία όλες τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα καθημερινού Θανάτου από τον Κορωναιό παγκόσμια….

Τυχαίο γεγονός; Αποτέλεσμα πειράματος εργαστηρίου με σκοπό την μαζική εκκαθάριση πλυθυσμού; Προήλθε από νυχτερίδες; Οργή Θεού; Σημεία των καιρών; Επαλήθευση προφητειών; και πολλά άλλα…. Ο καθένας και η καθεμία μας έχει την δική του προσωπική κρίση και θα βρει τις δικές του απαντήσεις… Μπαίνουμε στην μεγάλη εβδομάδα…. εβδομάδα παθών για τον Χριστό μας, που ήλθε για να δείξει την απέραντη αγάπη του προς όλους εμάς και τελικά να σηκώσει το βάρος των αμαρτιών όλου του κόσμου, να δώσει τη ζωή και το αίμα του υπομένοντας τα βασανιστήρια των ανθρώπων και τελικά την σταύρωση για την σωτηρία μας….

Το τελικό θαύμα της Ανάστασης του, έφερε το φως στον κόσμο μας και έδειξε τον τρόπο να μεταβούμε στη αιώνια ζωή…. αναρωτιέμαι λοιπόν… πόσο αδύναμοι και ευάλωτοι σαν άνθρωποι είμαστε τελικά; ποιο είναι το όφελος όταν σκεφτόμαστε άσχημα και κάνουμε κακό στον συνάνθρωπο μας;… Ο Χριστός μας είπε: » ας αγαπήσουμε αλλήλους »… το πράττουμε στην καθημερινότητα μας; ποια είναι η αξία της ζωής μας;…

Εύχομαι σε όλους σας… Καλή Ανάσταση πρώτα από όλα στις ψυχές μας…. το Άγιο φως να φωτίσει τις καρδιές όλων μας και να μας οδηγήσει ώστε και εμείς με τις πράξεις μάς να βοηθήσουμε τους ανθρώπους γύρω μας….δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα θα υπάρχει η στιγμή που θα χρειαστούμε και εμείς βοήθεια…. ποιος από εμάς δεν επικαλέστηκε την βοήθεια του Θεού μας, της Παναγίας μας, του Χριστού μας, των Αγίων μας και των συνανθρώπων μας σε δύσκολες στιγμές;

Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους μας!!!

Δημήτρης Γιαννουλάκος

Πρόεδρος Τ.Κ. Μουριάς

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…