default

Μία μικρή κυριακάτικη βόλτα από «ψηλά» η σημερινή, έως το Παλαιομονάστηρο, μέσω της οποίας, εκτός του ό,τι δίνουμε μια άποψη του χωριού από μια διαφορετική οπτική γωνία, παραθέτουμε και λίγα στοιχεία αναφορικά με το χωριό, με τα οποία συνοδεύουμε το βίντεο.

Βέβαια, ούτε η ιστορία του χωριού είναι τόσο συρρικνωμένη, ούτε και οι ομορφιές του χωριού, αντιθέτως είναι πολύ περισσότερες, με μοναδικές περιπατητικές διαδρομές, με τι πιο πολλές αυτές μέσα στο δασάκι του λοφίσκου που είναι χτισμένο το χωριό και οι κάτοικοί του δεν χρειάζεται να φύγουν μακριά για να τις απολαύσουν.

Ο περιορισμένος όμως χρόνος μας σε συνάρτηση με την άγνοιά μας, δεν μας επέτρεψε στην λήψη περισσότερων πλάνων.

Σ’ αυτό έβαλε το «χεράκι» του και ο αχαΐρευτος covid…που δεν επιτρέπει και πολλά – πολλά!

Βίντεο και εικόνα λοιπόν αφιερωμένα ως επί το πλείστον στους ετεροδήμότες – συνδημότες μας του Παλαιομοναστήρου, που φέτος, όπως  και πολλοί άλλοι δικοί μας άνθρωποι, λόγω της πανδημίας δεν θα μπορέσουν να εκδράμουν στον αγαπημένο τους τόπο και μόνο με τη σκέψη τους & παλιότερες αναμνήσεις θα μπορέσουν να ταξιδέψουν έως εδώ.

Για φέτος μία μικρή γεύση χωριού, έστω κι έτσι από εμάς για εσάς, ελπίζοντας να απαλύνουμε το αίσθημα του νόστους, που τέτοιες μέρες γίνεται εντόνως αισθητό.

default

default

default

default

default

default

default

default

Load More Related Articles
Load More In Videos
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…