ntourva_paraskeuh

«Απαντώντας στο δημοσίευμά μας για τις κακές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού η διοίκηση του Δήμου Μουζακίου μιλάει για ώριμες μελέτες  ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου που ΘΑ προταθούν και ΘΑ χρηματοδοτηθούν στην προκήρυξη που ΘΑ δημοσιοποιηθεί από τη Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τα ΘΑ μας γυρίζουν πίσω πολλά χρόνια , πολιτικές ξεπερασμένες που ο λαός τις αποδοκιμάζει.

Εδώ μιλάμε για παιδιά και την εκπαίδευση που δεν έχει καμία σχέση με τη πολιτική.

Αντί να ζητήσουν συγνώμη γιατί από αμέλεια δεν έγιναν εργασίες συντήρησης του Δημοτικού Σχολείου το Καλοκαίρι που ήταν κλειστό  δηλώνουν ευθαρσώς ότι ενώ γνωρίζουν την κατάσταση , σκοπίμως δεν παρεμβαίνουν περιμένοντας κάποια μελλοντική και αβέβαιη χρηματοδότηση.

ΠΟΤΕ κύριε Δήμαρχε θα βαφεί το Σχολείο;  Μετά από πόσα χρόνια;

Εμείς προτείνουμε εδώ και τώρα.

Εργασίες που μπορούν και  οφείλουν να κάνουν ΑΜΕΣΑ .

Να βαφτεί και απολυμανθεί το Σχολείο, να γίνει αντικατάσταση του παλαιού λέβητα και να αποκατασταθούν άμεσα όλα τα ηλεκτρολογικά. Εάν δεν επαρκεί η κρατική χρηματοδότηση τότε να δώσετε τους τόκους από τα 3.000.000,00 € που έχει ο Δήμος στη τράπεζα.

Διαφορετικά να σταθεί ο Δήμαρχος μπροστά σε ογδόντα αθώους μαθητές και σε δέκα δασκάλους και να τους πει ότι για άλλη μια χρονιά θα αναγκαστούν να κάνουν μάθημα σε ένα επικίνδυνο και ανθυγιεινό περιβάλλον μέσα στο κρύο».

Παρασκευή Χ. Ντούρβα.

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας μέσω του gov.gr

Κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένε…