kouv

Στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Νεραϊδοχώρι όπου διαθέτει εξοχική κατοικία, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο πρώην Υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος επισκέπτεται μετά από καιρό την ιδιαίτερη πατρίδα του, για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης μακριά από πολιτικές υποχρεώσεις.

Από τους Τρικαλινούς που πήγαν να τον συναντήσουν, σχεδόν αμέσως με την άφιξη του στο νομό  ήταν δύο καλοί προσωπικοί του φίλοι, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Ντάκος.

Ο πρώην Υπουργός ενημερώθηκε από τους δύο πολιτικούς του φίλους για όλες τις πολιτικές εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο, ενώ με την σειρά του τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις σε σημαντικά θέματα όπως τα ελληνοτουρκικά, η πορεία και οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας, ενώ τους προανήγγειλε την λειτουργία από το φθινόπωρο ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ. Τους μετέφερε επίσης την απόλυτη ικανοποίηση του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Τρικαλινοί, κατά τις σχετικά πρόσφατες επισκέψεις του σε Τρίκαλα και Λαζαρίνα.

Στα αξιοσημείωτα είναι το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα στον Φώτη Κουβέλη, κατά την διάρκεια της συνάντησης, προκειμένου να ζητήσει την άποψη του για κάποιο σημαντικό θέμα.

Τόσο ο Νίκος Βαλομάνδρας όσο και ο Βασίλης Ντάκος, είναι από τους στενούς φίλους και τακτικούς συνομιλητές του Κουβέλη στα Τρίκαλα, ζητώντας πάντα την έγκυρη άποψη και γνώμη του για πολλά θέματα. Άλλωστε ο πρώην Υπουργός με την πολύτιμη πολιτική εμπειρία που διαθέτει, αποτελεί για πολλά πολιτικά στελέχη πρώτης γραμμής όλων των παρατάξεων, μια χρήσιμη και απαραίτητη πολιτική «αποθήκη» γνώσεων, πληροφοριών και συμβουλών.

Οι τρεις άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους αμέσως μετά τον 15Αύγουστο στην Πιαλεία, όπου εκλήθη να παραστεί και να συνομιλήσει με κατοίκους ο Φώτης Κουβέλης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …