Arxiki dimos

Μετά την παραίτηση των Αντιδημάρχων του Δήμου Πύλης, κ.κ. Τόλια Νικολάου –Κρούπη Κωνσταντίνου – Ζιάκα Σταύρου – Βύρωνα Κατσίβελου και Καλαμαρά Στέφανου, ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, αποδέχθηκε την παραίτηση τους και  προχώρησε σε απόφαση αντικατάστασης τους.

Ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά,  για την διάθεση και τον χρόνο που έδωσαν, με σκοπό  την υπηρεσία των δημοτών, τόνισε δε ότι δεν σταματά εδώ η προσφορά τους  αλλά συνεχίζεται μέσα από την καθημερινότητα και μέσα από την βοήθεια που πρέπει να έχουν οι συνεχιστές του έργου τους, οι νέοι Αντιδήμαρχοι.

Ευχαρίστησε και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την αρμονική  συνεργασία που είχαν και έχουν με την καθημερινότητα του δημότη μας, χάρηκε για την ευγενική φιλοδοξία όλων να βοηθήσουν – όσο γίνεται παραπάνω -.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης είναι οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας:

1.       Ο  κ. Ευάγγελος Αλέκος, Αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,

2.       Ο  κ. Χαντζής Σωτήριος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών  Έργων & Πολεοδομίας,

3.       Ο κ. Παύλος Μπόμπορας, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας (Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής),

4.       Ο κ. Βησσαρίων (Άρης) Τζάνης, Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πρόνοιας – Υγείας  και Αθλητισμού,

5.       Ο κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας, σίγουρος για την αποτελεσματικότητα και των νέων Αντιδημάρχων τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους και τους θύμισε να μην ξεχνούν ποτέ ότι σε όλες τις αποφάσεις τους να έχουν στο μυαλό τους το «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Dimos

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχειρούν παντού τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον καθαρισμό ποταμών, την ενίσχυση αναχωμάτων και την αποκατάσταση δικτύου 

Σε δεκάδες σημεία συνεχίζουν να επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον…