Dritseli (2)

Το τοπικό υποκατάστημα μισθωτών Τρικάλων του ΕΦΚΑ και το Κέντρο συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη, με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις σε τρέχοντα προβλήματα, αλλά και για το έργο των δομών.

Σε ό,τι αφορά τον ΕΦΚΑ, η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε με τον διευθυντή του τοπικού υποκαταστήματος κύριο Αθανάσιο Γεωργουλόπουλο, από τον οποίο ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νέος φορέας. Όπως επισημάνθηκε, ο νέος φορέας κλήθηκε να αντιμετωπίσει σημαντικό φόρτο, ο οποίος σταδιακά εξομαλύνεται, μέσα από την εμβάθυνση των διαδικασιών ενοποίησης. Σε σχέση με την ρύθμιση για τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ο διευθυντής υπογράμμισε ότι ήδη έχει υπαχθεί στη ρύθμιση ένας πολύ σημαντικός αριθμός οφειλετών.

Στο Κέντρο Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τους επιστήμονες της δομής, από τους οποίους ενημερώθηκε για το έργο της.

Όπως τόνισαν τα στελέχη του κέντρου, το έργο τους έχει εμβαθύνει σε σημαντικούς τομείς υποστήριξης των γυναικών, όπως είναι η εργασιακή συμβουλευτική, η καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων και η στήριξη γυναικών προερχόμενων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η Παναγιώτα Δριτσέλη υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της δομής με όλα τα μέσα, ενώ σημείωσε ότι διαρκής στόχος παραμένει η ισχυροποίηση της δομής σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου και του στόχου για τη δημιουργία ενός ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες.

Dritseli (1)

Dritseli (3)

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ο Υφ. Δικαιοσύνης, Γιάννης Μπούγας από Πύλη: «Άνθρωπος εγνωσμένου ήθους, ικανότητας και αποτελεσματικότητας, ο Κώστας Αγοραστός

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής μάχης, στην Πύλη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στις…