POP - Pialeia Arxiki)

Ένα όμορφο και σε αμιγώς αθλητικά πλαίσια, διεξήχθη σήμερα το βράδυ στις 7:30 και στο ουδέτερο γήπεδο της Φιλύρας το φιλικό ματς ανάμεσα σε δύο δικές μας ομάδες του Δ. Πύλης, το Παλαιομονάστηρο & την Πιαλεία.

Δύο νεανικές ομάδες με πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ τους και μάλιστα από τα ίδια τους τα χωριά, ήταν μια ευχάριστη νότα του σημερινού φιλικού, που μας εξέπληξε θετικά, σε μια εποχή που η ελληνική Επαρχία, ειλικρινά στραγγαλίζεται από την μάστιγα της αστυφιλίας & την υπογεννητικότητα.

Το σημερινό ματς ήταν το δεύτερο κατά σειρά φιλικό για την ομάδα των «λιονταριών» του Παλ/ρου(το 1ο με ΑΕΤ) και το πρώτο για την Πιαλεία, στα πλαίσια της προετοιμασίας του εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΤ. Ματς από το οποίο και οι δύο προπονητές μπόρεσαν να αποκομίσουν αρκετά συμπεράσματα, ενώ δοκίμασαν αρκετούς νέους παίχτες, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός, έστω και μέσα από  μια φιλική αναμέτρηση.

Την ερχόμενη Παρασκευή το Παλαιομονάστηρο θα δώσει το τρίτο του φιλικό εντός έδρας στις 6:30μμ με τον Πορταϊκό στην έδρα του, ενώ η Πιαλεία την Κυριακή στις 6:00μμ & εκτός έδρας, θα δοκιμάσει για 2η φορά τις δυνάμεις της, κόντρα στην ομάδα του Ασπροβάλτου.

 

POP - Pialeia (1)

POP - Pialeia (2)

POP - Pialeia (3)

POP - Pialeia (4)

POP - Pialeia (5)

POP - Pialeia (6)

POP - Pialeia (7)

POP - Pialeia (8)

POP - Pialeia (9)

POP - Pialeia (10)

POP - Pialeia (11)

POP - Pialeia (13)

POP - Pialeia (14)

POP - Pialeia (16)

POP - Pialeia (17)

POP - Pialeia (18)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …