hqdefault

Στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα μικρό πείραμα της μοναδικότητας των γυναικών και του ειδικού δεσμού που υπάρχει μεταξύ μιας μητέρας και ενός παιδιού.

Στην ουσία πρόκειται για ένα διαφημιστικό της γνωστής εταιρίας κοσμημάτων Pandora. Για τις ανάγκες της διαφήμισης – πειράματος συμμετείχε μια ομάδα 6 υπέροχων γυναικών μαζί με τα πιο πολύτιμα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα παιδιά τους!

Για τις ανάγκες του πειράματος τα παιδιά, ηλικίας 3-9 ετών, οδηγήθηκαν προς την ομάδα των γυναικών με σκοπό να βρουν εκείνη που πίστευαν ότι ήταν η μητέρα τους. Κι αυτό έπρεπε να το καταφέρουν χρησιμοποιώντας μόνο τις αισθήσεις (πλην της όρασης) και τη διαίσθησή τους.

Το άγχος, η αγάπη και αρκετά δάκρυα γέμισαν τον χώρο την ώρα που τα παιδιά προσπάθησαν να βρουν τη μία και μοναδική γυναίκα που μπορούν να αποκαλούν μαμά!

Τελικά το βίντεο κλείνει με τη φράση «όλες οι γυναίκες είναι μοναδικές, γιόρτασε αυτή που κρύβεις μέσα στην καρδιά σου». Θα καταφέρουν άραγε τα μικρά παιδιά να αναγνωρίσουν την μαμά τους με δεμένα μάτια;

Πηγή: coolweb.gr

Δείτε το βίντεο με τα παιδιά που προσπαθούν να βρουν την μαμά τους με κλειστά μάτια:

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…