Arxiki

Με κέρδος τον βαθμό της ισοπαλίας, επέστρεψε στην Πύλη ο Πορταϊκός, μετά το σημερινό ματς με την ομάδα της Αγ. Μονής, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με τελικό σκορ: 2-2.

Ύστερα από ένα μοιρασμένο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι απέκτησαν μία χλιαρή κατοχή της μπάλας, με τον Πορταϊκό ωστόσο να φαίνεται να ελέγχει το παιχνίδι στα μετόπισθεν και με γρήγορες αντεπιθέσεις του καυτού του διδύμου Αντωνίου – Ιωάννου να ξεδιπλώνεται ωραία και να πατάει με απειλητικές διαθέσεις, τρεις φορές στα καρέ του Γονιδάκη, όπως στο 23′ όταν ύστερα από σέντρα του Κατζίη, Βαγενάς & Κλιάφας να μην καταφέρνουν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30′ ο Αντωνίου είχε μία ωραία στιγμή, το σουτ που εξαπέλυσε όμως μπλόκαρε ο Γονιδάκης, ενώ στο 35′ ο Ιωάννου δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι στο 42′, έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Νίστα, λίγο έλειψε να βρει τον στόχο του.

Στην επανάληψη και στο 48′ ο Πορταϊκός  ήταν η ομάδα που μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Αντωνίου με σέντρα από τα πλάγια βρήκε όμορφα τον Ιωάννου, ο οποίος με απευθείας κουτουπιέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γονιδάκη.

Παρά το γκολ του Πορταϊκού, οι γηπεδούχοι, στους οποίους ανήκει ολοκληρωτικά το 2ο ημίχρονο, δεν έδειξαν να αιφνιδιάζονται και με υπομονή, καλή κυκλοφορία & επιλογές, έφτασαν στην ισοφάριση σχετικά γρήγορα, εννέα λεπτά αργότερα στο 57′ με ωραία προσωπική ενέργεια του Ζήκου, ο οποίος από πλάγια θέση & στην κλειστή γωνία του Θεοδωρούλα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 69′, ωραίο σουτ του Ιωάννου, εξουδετερώνει σωτήρια ο Γονιδάκης, κρατώντας το «Χ» για την ομάδα του, αλλά στο 75′ ο Ράπτης με ψαλιδάκι από κοντά, έδωσε το προβάδισμα για την Αγ. Μονή, γράφοντας το 2-1. Κι ενώ η Αγ. Μονή πίεζε για ένα τρίτο γκολ,. ήρθε η μεγάλη στιγμή της ισοφάρισης για τον Πορταϊκό στο 87′, όταν ο Κατζίη με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ για χάι-λάιτς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού αυτή βρήκε πρώτα στην οριζόντια δοκό του Γονιδάκη, λυτρώνοντας τους Πορτινούς, που είδαν την ομάδα τους να φεύγει τελικά από τα Τρίκαλα με τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Προπονητές

Αγ. Μονή: Ζήκος

Πορταϊκός: Σαργιώτης

Διαιτητής: Κουτσάγιας

Βοηθοί: Σταφυλάς/Πλόκας

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα αποτελέσματα της σημερινής 10ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…:

apotelesmata

*Με τις μαύρες εμφανίσεις η Αγ. Μονή, τις κυανόλευκες ο Πορταϊκός

IMG_1426

IMG_1427

IMG_1432

IMG_1434

IMG_1437

IMG_1439

IMG_1441

IMG_1442

IMG_1445

IMG_1448

IMG_1460

IMG_1461

IMG_1463

IMG_1466

IMG_1492

IMG_1499

IMG_1509

IMG_1519

IMG_1624

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…