aet 5

Στο γήπεδο Κηπακίου, η Ερασιτεχνική ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα η οποία μέσω της ΑΕΤ παίζει στην Α΄ερασιτεχνική, υποδέχθηκε την ομάδα των Καλυβίων για την 8η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και με 2-1 πήραν τη νίκη και το τρίποντο που τους διατηρεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Οι νεαροί γηπεδούχοι είχαν πολλά λάθη σε αυτό το ματς και αντέδρασαν προς το τέλος του αγώνα μειώνοντας αλλά και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία ακόμη και για ισοφάριση.

Λίγες καλές στιγμές στον αγώνα που είχε κάποιες ευκαιρίες , αλλά ένα ματς με αρκετά φάουλ εκατέρωθεν όπου κυριάρχησε η δύναμη με τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα να τον έχουν οι παίκτες των Καλυβίων.

ΤΑ ΓΚΟΛ

30΄0-1. Τραγικό λάθος έξω από την περιοχή με τον Τεντολούρη και τον Κουτσάγια να μην συννενούνται και τον Οικονόμου να εκμεταλεύεται, ο οποίος πήρε την μπάλα και μπήκε στα δίχτυα στην ανυπεράσπιστη εστία.
62΄0-2. Σε φάση διαρκείας στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Καρανίκα ο οποίος σε ετοιμότητα πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Κουτσάγια.
87΄1-2. Κέρδισε πέναλτι ο Δημόπουλος σε ανατροπή του στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα και μείωσε για τους γηπεδούχους.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Στο 2΄γυριστό του Τσιαφίτσα στην περιοχή της γηπεδούχου η μπάλα λίγο έξω.
Στο 10΄σουτ του Καραλή δύσκολη η επέμβαση του Κουτσάγια στην γωνία.
Στο 12΄σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με το πλασέ από κοντά του Τσιαφίτσα να στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 23΄ απείλησαν οι γηπεδούχοι με προσπάθεια του Μαγκούτη αλλά ο Πετρένκο σε καλή θέση μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 44΄μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι. Ο Μαγκούτης μπήκε από δεξιά στην περιοχή και απέναντι στον Πετρένκο πλάσαρε πάνω του.
Στο 50΄ σωτήρια επέμβαση του Κουτσάγια στην αριστερή γωνία σε εξ΄επαφής πλασέ του Οικονόμου.
Στο 60΄ο Γ. Κάβρας δοκίμασε το σουτ η μπάλα άουτ.
Στο 75΄ ο Δημόπουλος από κοντά σούταρε αλλά αστόχησε με την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία.
Στο 90΄ η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα που παραλίγο να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι. Ο Δημόπουλος το πλασέ στο ένα μέτρο και ο Πετρένκο που του έκλεισε την γωνία απέκρουσε κρατώντας τη νίκη για την ομάδα των Καλυβίων.

ΑΕΤ(Ερασιτεχνική ΑΟΤ): Κουτσάγιας, Πούλιος, Σκαρλέας, Τεντολούρης (80΄Γκούμας), Τζάρντο (65΄Ζωγράφος), Δρόσος, Μαγκούτης ( 70΄Τζιάννης), Δημόπουλος, Τσιαφίτσας ( 53΄Κογιάννης), Τσαρούχας, Μπένγκο.

Α.Ο. Μεγ. Καλυβίων: Πετρένκο, Καραλής ( 70΄λ.τρ. Μακρής), Κάβρας Αθ., Μαγουλιώτης, Κασιώλας, Κάβρας Γ., Καρανίκας, Τσιώλης, Τσιαφίτσας ( 63΄Μαμάτσας), Οικονόμου, Παπαευθυμίου ( 76΄Βαρμπομπίτης)

Διαιτητές: Κουτσάγιας-Μανασής Μ.-Μπαλάς Χ.

aet 1 Aet 2 aet 3 aet 4 aet 6 aet 7

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Ζιάκας, επανεκλεγείς Δημ. Σύμβουλος: Ήμουν πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη. Το ίδιο θα συνεχίσω και στη νέα μου θητεία

Συνδημότισσες και συνδημότες… …θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια ένα μεγάλο «Ευχ…