Αρχική
SakisΤου Σάκη Γιώτα
Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης…

Καρφίτσα δεν έπεφτε χθες Σάββατο 19-3-2016, στην αίθουσα του «Μουζάκι Παλλάς», μιας & ο  Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης, επέλεξε για την διασκέδαση των μελών & φίλων του, ένα δημοτικό καλλιτεχνικό σχήμα πανελλήνιου βεληνεκούς. Στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης  του είδους Πάνος Κοτρώτσιος & στο τραγούδι: Σκάρλας, Μανίκας & Φαίδρα Διαμάντη.

Αρχικά πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Λαμπρογεώργος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Πύλης, που όπως είπε χαρακτηριστικά: «δεν άφησε τον Σύλλογο άστεγο.»

Μεταξύ των άλλων είπε: «Ο Σύλλογος αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, ότι έχει απήχηση στην τοπική κοινωνία& προσπαθεί με δράσεις ανάλογες, να κρατήσει τη δύναμη που έχει & να την μεγαλώσει για το συμφέρον όλων. Με την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας & την άψογη συνεργασία με τον Δήμο πετύχαμε πολλά & θα προσπαθήσουμε για περισσότερα».

Στην εκδήλωση παρέστησαν: ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Βαγγ. Μπαλατσός, οι αντιδήμαρχοι Πύλης κ.κ. Ν. Τόλιας & Σταύρος Ζιάκας, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Πύλης κος Κ. Καραϊσκος, ο προϊστάμενος δασονομίας κος Βασ. Αναγνώστου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας κος Π. Παλλαντζάς & πολλοί άλλοι.

Τους κυνηγούς Πύλης, τίμησε μ την παρουσία του & ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Τρικάλων κος Κ. Σκρέκας.

Colaz 1

Colaz 2

Colaz 3

Colaz 4

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

ΑΣΕΠ: Δύο νέοι διαγωνισμοί για μόνιμους – Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Πάνω από 870 μόνιμες προσλήψεις ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ με σύστημα μοριοδότησης Δύο νέους διαγω…