lefta

Ο 32χρονος δράστης προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς δίνοντάς τους μερικά… ψιλά από τα κλοπιμαία

 Πίστεψε πως έκανε την τύχη του ένας 32χρονος όταν διέρρηξε το σταθμευμένο αυτοκίνητο μιας γυναίκας στην Πάτρα και άρπαξε από μέσα ένα πορτοφόλι που περιείχε 8.700 ευρώ! Ακόμη κι όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, προσπάθησε να τους ξεγελάσει δίνοντάς τους μερικά.. ψιλά, αλλά λογάριασε χωρίς τον… πατέρα του!

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την γυναίκα που έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μέσα σε λίγα λεπτά. Όμως, πάνω του βρέθηκαν μόνο 200 ευρώ και η ιδιοκτήτρια του πορτοφολιού… έκλαιγε τη μοίρα της, ως την στιγμή που εμφανίστηκε ο πατέρας του 32χρονου και παρέδωσε στους άνδρες της Ασφαλείας 8.430 ευρώ, τα οποία της αποδόθηκαν!

Ο νεαρός προσήχθη για προανάκριση και προέκυψε ότι στις 18 Ιανουαρίου είχε ξαφρίσει άλλο αυτοκίνητο ένα τσαντάκι που περιείχε ένα κινητό και 20 ευρώ από ένα σταθμευμένο φορτηγό, στις 21 Ιανουαρίου είχε κλέψει 200 ευρώ από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και στις 25 Ιανουαρίου είχε κλέψει μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα! Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για διάπραξη κλοπών.

Παραβίασε τους περιοριστικούς του όρους και ξεκίνησε τις κλοπές

Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για υπόθεση διακεκριμένων κλοπών και συνέχισε να… κλέβει, παρ’ όλο που τον αναζητούσαν οι αρχές, ένας 37χρονος μη νόμιμος μετανάστης! Οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας τον συνέλαβαν άμεσα στη Σαντορίνη, όταν έκλεψε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Πηγή: protothema.gr
Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…