IMG_9532-1-e1453808378625-696x522

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για τη διεκδίκηση και ικανοποίηση των αιτημάτων τους αποφάσισαν οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι του πανθεσσαλικού μπλόκου της Νίκαιας Λάρισας σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 6/2.

Αποφάσισαν κινητοποίηση στα Τέμπη το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου, χωρίς να διευκρινίζουν την διάρκεια της κινητοποίησης. «Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση της Αστυνομίας, αλλά και τις διαθέσεις των αγροτών» δήλωσαν στελέχη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Η απόφαση να μετακινηθούν στην εθνική οδό, στο ύψος των σηράγγων τρακτέρ, αλλά και αγροτικά αυτοκίνητα και να αποκλείσουν το δρόμο ελήφθη ομόφωνα, ενώ στο τραπέζι έπεσαν προτάσεις για ταυτόχρονα μπλόκα στον κόμβο Πλατυκάμπου και σε άλλες οδικές αρτηρίες.

Παράλληλα οι αγρότες επιμένουν σε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο των συναρμόδιων υπουργείων για τα αιτήματά τους.

Πηγή:ypaithros.gr

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…