Oreivatikos Pialeias

Με την υπ’ αρθμ. 20/29/2017 διάταξη του Ειρηνοδικείου Τρικάλων αναγνωρίστηκε & επίσημα ένας νέος Σύλλογος στην Πιαλεία με την επωνυμία: «Σύλλογος Πεζοπορίας & Ορειβασίας Πιαλείας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων – Ο Ασκληπειός», αποτελούμενος από σαράντα πέντε ιδρυτικά μέλη & το προσωρινό  συμβούλιο να έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Καπέλος

Αντιπρόεδρος: Κων/νος Κανδύλης

Γραμματέας: Γεωργία Νικάκη

Ταμίας: Βασίλης Καλλαντζής

Μέλη

Βασίλης Παφίλης

Παναγιώτης Ντάκος

Νικόλαος Λεμονάς

Νίκος Παπαδημητρίου

Σκοποί του νέου Συλλόγου είναι:

1)Η προώθηση με κάθε νόμιμο μέσο των περιπατιτικών & εν γένει ορειβατικών δραστηριοτήτων με την ανάδειξη των σχετικών τους ωφελειών.

2)Η ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας & αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του & η σύσφιγξη των δεσμών μεταξύ των.

3)Η διοργάνωση κάθε πολιτιστικής & αθλητικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τις γενιές αρχές του φίλαθλου πνεύματος & του Ολυμπιακού ιδεώδους.

4)Η δημιουργία αισθημάτων ευθύνης, ευγενικής άμιλλας, φιλαλληλίας & ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο με βάση την αγάπη προς τους συνανθρώπους & τον σεβασμό προς την προσωπικότητα του ατόμου.

5)Η προβολή, διεκδίκηση, ικανοποίηση & διασφάλιση των δικαιωμάτων των μελών του Συλλόγου. Η διά των εκδηλώσεών ενίσχυση της φιλίας του πνεύματος κατανοήσεως & συσφίξεως των σχέσεων μεταξύ των μελών & η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των.

6)Η αρωγή & συμπαράσταση προς τα μέλη του Συλλόγου & τις οικογένειες αυτών, που έχουν ανάγκη βοηθείας ηθικής ή & υλικής.

7)Η εκπαίδευση & κοινωνική επανένταξη ατόμων με ιδιαιτερότητες.

8)Η ανάπτυξη ενδιαφέροντος για την φροντίδα & προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς & η προώθηση αθλητικών & ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων σ’ αυτό.

9)Η διοργάνωση εκδρομών & κάθε είδους φυσιολατρικών εκδηλώσεων. Ο εξωραϊσμός της ευρύτερης περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων,μέσω προστασίας & ανάπτυξης του περιβάλλοντος, της πανίδας & χλωρίδας, καθώς & ανάληψη κάθε πρωτοβουλίας για την καθαριότητα & την αναδάσωση τοποθεσιών ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή.

10)Η συμμετοχή σε πάσης φύσεως προγράμματα (ευρωπαϊκά κλπ).

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…