poutin

Δήλωση Πούτιν: οι εχθροί μας στο εξωτερικό προετοιμάζουν επανάσταση μετά τις εκλογές.
Ο κόμπος στο λαιμό της νέας εποχής λέγεται Βλαδίμηρος Πούτιν.
Όταν η επικαιρότητα πάει να ευθυγραμμισθεί με τις προφητείες αυτό που νοιώθεις είναι ένα ρίγος να σε διαπερνά.
Η παγκόσμια γεωπολιτική ρευστότητα κτυπάει κόκκινο μέσα στο 2016… και ανοίγει μέτωπα από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

¨Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε δηλώσεις για τις προετοιμασίες των Δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών για τις εκλογές του φθινοπώρου για τη ρωσική Δούμα κατά τη συνάντηση του με την Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας.
Σύμφωνα με τα έγγραφα, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι εχθροί της Ρωσίας στο εξωτερικό ετοιμάζονται σε αυτές τις εκλογές.
«Έτσι, ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι θα εργαστούμε σκληρά για την υπεράσπιση των συμφερόντων μας, σύμφωνα με τη νομοθεσία μας,» επισήμανε ο Ρώσος ηγέτης.
Όπως είπε, όλες οι προσπάθειες της εξωτερικής παρεμβολής στην πορεία των εκλογών του φθινοπώρου θα πρέπει να θεωρηθούν ως άμεση απειλή για τη ρωσική κυριαρχία.
Ο Πρόεδρος έδωσε επίσης στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έργο για να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν, για να σταματήσουν τη δραστηριότητα εκείνων που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν εθνικιστικά, ξενοφοβικά ή ριζοσπαστικά συνθήματα που απευθύνονται στο διαχωρισμό της ρωσικής κοινωνίας, και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν τέτοιες τεχνολογίες και έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές σε όλο το φάσμα των χωρών ».

«Είναι μια άμεση απειλή για την κυριαρχία μας και θα αντιδράσουμε με αντίστοιχο τρόπο,» ισχυρίστηκε ο Ρώσος Πρόεδρος.

πηγή:pentapostagma.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…