An 2 copy

Χθες Τετάρτη 11 Μαΐου τον δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Πύλης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο του Κ.Υ. Πύλης κ. Ιωάννη Κουτσονάσιο, όπου συζήτησαν θέματα υγείας που αφορούσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Πύλης, καθώς και των περιφερειακών Αγροτικών Ιατρείων.

Συγκεκριμένα πρότεινε να γίνει καταγραφή σχετικά με το πόσα Αγροτικά Ιατρεία υπάρχουν αν έχουν έλλειψη Ιατρών, καθώς & σε τι χιλιομετρικές αποστάσεις βρίσκονται σε σχέση με το Κ.Υ. Πύλης και το Γ.Ν. Τρικάλων.

Ο δήμαρχος κ. Μαράβας τόνισε τη μεγάλη σημασία της ύπαρξης του Κ/Υ. Πύλης και τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει, στους ανθρώπους του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Παιδείας, Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Άρης Τζάνης, η Προϊσταμένη Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πύλης, η κ. Φανή Μαρκαντά, ο Εκπρόσωπος του Κ.Υ. Πύλης κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Κρούπης, η δημοτική σύμβουλος κ. Λαμπρινή Οικονόμου.

An 3 copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Διαδοχικές τομεακές συσκέψεις Αυγενάκη στη Θεσσαλία με παραγωγούς που έχουν πληγεί

Τομεακές συσκέψεις της ηγεσίας του ΥπΑΑΤ με τους παραγωγούς της Θεσσαλίας για να προγραμμα…