Arxiki

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πύλης σήμερα το μεσημέρι στη 1:00 & με την εκδήλωση επίδοσης της επιταγής συνολικού χρηματικού 5.826€, στον Πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΕΛΠΙΔΑ» Τρικάλων, γράφτηκε ο επίλογος του «3ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσικλέτας» που έλαβε χώρα 12 με 14 τον περασμένο Ιούλιο στην Ελάτη και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Την επιταγή παρέδωσε ο συντονιστής της όλης εκδήλωσης κ. Θεμιστοκλής Μουντζούρης.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Μαρίνα Πανάγου, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού & Υγείας κ. Σωτ. Αγγέλης, ο πρόεδρος του Οργανισμού «ΕΛΠΙΔΑ» κ. Ευαγγ. Ρίζος και ο συντονιστής του 3ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας κ. Θεμ. Μουτντζούρης.

Μ. Πανάγου, Πρόεδρος ΟΚΠΑΔ: «Αγαπητοί γονείς, να ξέρετε: Σαν Δ. Πύλης θα είμαστε δίπλα σας, γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να είσαι μόνος σου, αλλά γίνεται ευκολότερο όταν είμαστε όλοι μαζί».

Σωτ. Αγγέλης, Αντ/ρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού & Υγείας: «Όταν συνεργάζονται Σύλλογοι, Φορείς & Τοπική Αυτοδιοίκηση, τότε κάνουμε μικρά θαύματα. Όλοι μαζί μπορούμε! Για μας προτεραιότητα ήταν & θα είναι ο άνθρωπος. Επιθυμώ να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Σαν Δήμος Πύλης θα είμαστε στο πλευρό σας να σχεδιάσουμε κι άλλα πράγματα».

Ευάγγελος Ρίζος, Πρόεδρος «ΕΛΠΙΔΑ». «Η αγάπη σας στην κουλτούρα του μοτοσυκλετισμού, είναι η αγάπη για τη ζωή, την αξία της συνύπαρξης & της κοινωνικής προσφοράς και δείχνουν την ποιότητα του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα, Δείχνει ότι δεν σας ενδιαφέρει να γράψετε μόνο χιλιόμετρα στα κοντέρ σας, αλλά και προσφορά στον συνάνθρωπο».

Θεμιστοκλής Μουντζούρης, Συντονιστής 3ου Ανταμώματος Μοτοσυκλετιστών». «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα & με αυτόν τρόπο κλείνουμε ουσιαστικά την εκδήλωσή μας. Μιας εκδήλωσης που εκ των βασικότερων σκοπών της ήταν ο φιλανθρωπικός της χαρακτήρας. Ελπίζουμε κάποια άλλη στιγμή να καταφέρουμε να ξανάρθουμε στην Ελάτη».

Από πλευράς Δ. Πύλης προσφέρθηκαν, ως αναμνηστικό της σημερινής εκδήλωσης, στον κ. Μουντζούρη δύο βιβλία:  «Οι ήρωες του 1940 περιμένουν» του κ. Γ. Σιούρλα και «Πύλη Τρικάλων» του κ. Β. Πανάγου, ενώ από πλευράς του Οργανισμού «ΕΛΠΙΔΑ» στον κ. Μουτντζούρη προσφέρθηκε μια χειροποίητη κατασκευή των παιδιών του «ΕΛΠΙΔΑ» κι ένα βιβλίο που έγραψε ένα παιδί με αυτισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των προαναφερόμενων ο Αντ/ρχος Καθαριότητας κ. Κ. Δούλαλας, ο δημ. σύμβουλος κ. Μ. Παπαγεωργίου, οι πρόεδροι των μοτοσυκλετιστικών λεσχών…»ΑΧΛΑΙΜΟ 2018″ Αχαϊας κ. Γ. Ηλιού, «ΛΕΜΟΤ» Αθηνών κ. Παν. Καράμπελας, «ΜΟΛΕΤ» Τρικάλων κ. Κ. Ζαμπραϊλας και «ΜΑΣΤ» Τρικάλων κ. Ευθ. Γαζέτας, καθώς μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού αλλά & γονείς των παιδιών του «ΕΛΠΙΔΑ» Τρικάλων.

Οι διοργανώτριες λέσχες μοτοσυκλέτας του «3ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας, είναι οι κάτωθι…:

 Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ)

Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών 2018 (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2018)

Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών (Λ.Ε.ΜΟΤ.)

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ιωαννίνων (ΛΕ.Μ.Ι.)

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.)

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕ.Μ.Σ.)

Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου

Μοτολέσχη Ορχομενού (ΜΟΤ.ΟΡ.)

Μοτολέσχη Τρικάλων (ΜΟ.ΛΕ.Τ.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Θεσπρωτίας (ΜΟ.ΛΕ.ΘΕ.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ.)

Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων (Μ.Α.Σ.Τ.)

Africa Twin Club Hellas

Friends and Riders club

KTM Hellas Club

Moto Club Alexandroupolis «Οι Αγριάνες»

TDΜ Hellas

Varadero Club Hellas

V-Strom Hellas Club

DSC04961

DSC04962

DSC04963

DSC04964

DSC04965

DSC04966

DSC04969

DSC04971

DSC04972

DSC04974

DSC04978

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Την Παρασκευή 6/10 η κεντρική ομιλία του Βάιου Καλύβα στη Μουριά