amaksa
Την απερχόμενη Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων Βουκεφάλας, μετά από εξετάσεις , απέκτησε τους πρώτους νόμιμους οδηγούς ιππίλατου(άμαξας).
Τα πρώτα διπλώματα ηνιοχίας, για την ιστορία του Ι.Σ.Τρικάλων αλλά και για το Νομό Τρικάλων,  είναι γεγονός . Μετά από άριστη  συνεννόηση- συνεργασία του Δ.Σ Βουκεφάλα και της Τροχαίας Τρικάλων, πέντε εκ των μελών, που δήλωσαν ενδιαφέρον , κρίθηκαν επιτυχόντες μετά την  διεξαγωγή των εξετάσεων.Στο πρακτικό κομμάτι συμμετείχαν η Τροχαία Τρικάλων και η Διεύθυνση Κτηνιατρικής  της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Έτσι από δω και στο εξής κάθε Μάρτιο και Σεπτέμβριο θα γίνονται εξετάσεις όταν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι.Τα μέλη του Ι.Σ. Τρικάλων θα πρέπει να ενημερώνουν τον πρόεδρο του Δ.Σ.(Μίλτος Κρανιάς τηλ 6944 127 157)  εγκαίρως δύο μήνες πριν τις εξετάσεις για την οργάνωση και συμπλήρωση των δικαιολογητικών.
Για περισσότερο «Βουκεφάλα» στο προφίλ του facebook  Ιππικος Τρικαλων Βουκεφαλας και κάθε Πέμπτη στα γραφεία του συλλόγου 21:00-23:00 Καλαμπάκας 28 & Αμπατης Πράσινη γωνιά δίπλα στο e-trikala.
Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…