manour

Ποδοσφαιρικό πόλο έλξης αποτέλεσαν για ακόμη μία χρονιά τα Τρίκαλα και οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας Ajax Trikala. Το προπονητικό τιμ Soccer Players’ Evolution , αποτελούμενο από τους γνωστούς προπονητές με μεγάλη θητεία στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, Βασίλη Βούζα, Τάσο Πάντο, Τάσο Θέο, Σωκράτη Κοψαχείλη, Βαγγέλη Κουτσογιάννη και Γιώργο Αμανατίδη, βρέθηκε στο Football Factory  από την Παρασκευή 31/5 έως την Κυριακή 2/6 και παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου και ήθους.

Άνθρωποι καταξιωμένοι στο χώρο, που έχουμε θαυμάσει στα γήπεδα, αλλά και άνθρωποι που έχουν ειδικευτεί και καταρτιστεί στον τομέα τους στο μέγιστο βαθμό, έδωσαν μία μικρή γεύση στους συμμετέχοντες από όσα θα ακολουθήσουν σύντομα ξανά στην πόλη μας. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 5 προπονήσεις υπό τις οδηγίες τους, με έμφαση τόσα σε τεχνικά όσο και τακτικά στοιχεία του ποδοσφαίρου.  Η πρώτη συνάντηση είχε σκοπό τη γνωριμία, την παρουσίαση των εγκαταστάσεων, τη συζήτηση όλων των λεπτομερειών και την οργάνωση ενός Camp τον Σεπτέμβρη που θα ανιχνευθεί κάθε ταλέντο του Νομού Τρικάλων.

Η παρουσίαση του Camp θα γίνει σύντομα σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε να αρχίσουν οι εγγραφές. Η πρώτη εντύπωση για το ταλέντο των συμμετεχόντων, ήταν παραπάνω από εξαιρετική, αναφέροντας ότι οι περιπτώσεις των Τρικαλινών που ξεχωρίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τυχαίες. Οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας, ο προηγμένος αθλητικός εξοπλισμός, οι καταρτισμένοι με διπλώματα UEFA προπονητές και το προπονητικό πρόγραμμα βασισμένο στα ολλανδικά πρότυπα του Ajax, το οποίο εφαρμόζεται  στον Ajax Trikala εκθειάστηκε από το τιμ έπειτα από λεπτομερείς συζητήσεις με τον διευθυντή της ακαδημίας Νίκο Μανούρα και τον διπλωματούχο προπονητή Στράτο Βατή.

Οι άνθρωποι της τρικαλινής ακαδημίας, ενημέρωσαν τον Γιώργο Αμανατίδη και τους συνεργάτες τους, ότι στα ίδια επίπεδα οργάνωσης βρίσκονται και άλλες ακαδημίες της πόλης, κάτι που θα διαπιστώσουν και οι ίδιοι τον Σεπτέμβρη σε ένα Camp ανοιχτό σε όλη την πόλη και όχι μόνο.

socer players

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει τις γυναίκες και δίνει το μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού

Δίπλα στις γυναίκες, μαζί με τις γυναίκες, ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Στηρίζουμε, εν…