putin1 copy

Ένας Αμερικανός με το όνομα Βλαντιμίρ Πούτιν συνελήφθη στη Φλόριντα και το ίντερνετ παραληρεί με τον συνονόματο του Ρώσου προέδρου

Το να είσαι συνονόματος μ’ έναν από τους διασημότερους προέδρους του κόσμου έχει τα καλά, έχει και τα κακά του, όπως στην περίπτωση αυτού του Βλαντιμίρ Πούτιν.

AdTech AdΟ Βλαντιμίρ συνελήφθη στο Palm Beach της Φλόριντα επειδή εξύβρισε υπαλλήλους σούπερ μάρκετ και προέβαλε αντίσταση στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί, λοιπόν, αφού περικύκλωσαν το κατάστημα και συνέλαβαν τον ταραξία ζήτησαν να μάθουν τα στοιχεία τους και όταν έμαθαν το όνομά του άρχισαν να απορούν.

Αυτό γιατί ο συλληφθείς ονομάζεται Βλαντιμίρ Πούτιν, με αποτέλεσμα τα τοπικά ΜΜΕ, που ενημερώθηκαν για τη σύλληψη πήραν φωτιά, ακόμη κι αν ο θύτης δεν μοιραζόταν τίποτα κοινό με τον Ρώσο πρόεδρο, παρά μόνο τ’ όνομά του.

Κάπως έτσι, ο 48χρονος Πούτιν εμφανίστηκε σε τοπικό δικαστήριο τη Δευτέρα αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της εξύβρισης και της αντίστασης κατά της αρχής. Παράλληλα, κατάφερε να γίνει διάσημος σ’ όλο τον κόσμο, ως ο Αμερικανός Πούτιν.

Πηγή:news247.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…