Arxiki

Γιόρταζε και πανηγύρισε το εξωκλήσι της Αγ. Τριάδος στους Γόμφους, όπου χθες Κυριακή 16 Ιουνίου, παραμονή της εορτής του Αγ. Πνεύματος ή της «Πεντηκοστής», ετελέσθη Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας υπό του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου, παρουσία πλήθους πιστών.

Με το πέρας του Εσπερινού και στον καταπράσινο αύλειο χώρο του εξωκλησίου, πραγματοποιήθηκε η ακολουθία της Αρτοκλασίας, ενώ το Θείον Κήρυγμα προσεφέρθη στους πιστούς από τον κ. Ηρακλή Ρεράκη, καθηγητή της Παιδαγωγικής, Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ & πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων.

Με το πέρας όλων ο Σεβασμιότατος κ.κ. Χρυσόστομος τίμησε τον Ιερέα της Ενορίας Γόμφων π. Απόστολο Μουτογεώργο, απονέμοντάς του το οφίκιον του «Σταυροφόρου Οικονόμου».

Σε όλο το Χριστεπώνυμο πλήθος προσεφέρθη «Φιλοξενία» που περιελάμβανε κριθαράκι με πρόβειο.

Να θυμίσουμε επίσης πως σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Πνεύματος, το πρωί & στο ίδιο εξωκλήσι στις 7:30πμ, θα πραγματοποιηθεί η ακολουθία του Όρθρου, Πανηγυρική Θεία Λειτουγία μετ’ αρτοκλασίας, ενώ θα προσφερθεί «Φιλοξενία» που θα περιλαμβάνει ρύζι με πρόβειο.

Στην χθεσινή ακολουθία του Αρχιερατικού Εσπερινού, παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων & εκ νέου υποψήφιος κ. Χρ. Σιμορέλης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Τρικάλων & εκ νέου υποψήφιος κ. Κ. Σκρέκας, οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. Τρικάλων κ. Θαν. Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα, Ηλ. Βλαχογιάννης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων κ. Γεώργιος Ηλιάδης.

Επίσης ο Αντ/ρχος Πολιτισμού Δ. Πύλης κ. Γ. Τζιορτζιώτης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, ο επικεφαλής της Αξ/κής Αντιπολίτευσης στο νέο Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Θεοδ. Χήρας, ο δημ. σύμβουλος κ. Στ. Ζιάκας, καθώς & ο νέος πρόεδρος της Τ.Κ. Γόμφων κ. Κ. Ποντίκας.

Ag Triada (1)

Ag Triada (2)

Ag Triada (3)

Ag Triada (4)

Ag Triada (7)

Ag Triada (8)

Ag Triada (9)

Ag Triada (10)

Ag Triada (12)

Ag Triada (14)

Ag Triada (15)

Ag Triada (16)

Ag Triada (17)

Ag Triada (18)

Ag Triada (19)

Ag Triada (20)

Ag Triada (21)

Ag Triada (22)

Ag Triada (23)

 

Ag Triada (24)

Ag Triada (25)

Ag Triada (27)

Ag Triada (28)

Ag Triada (32)

Ag Triada (34)

Ag Triada (35)

Ag Triada (37)

Ag Triada (38)

Ag Triada (39)

Ag Triada (43)

Ag Triada (44)

Ag Triada (45)

Ag Triada (47)

Ag Triada (49)

Ag Triada (52)

Ag Triada (54)

Ag Triada (58)

Ag Triada (59)

Ag Triada (60)

Ag Triada (61)

Ag Triada (62)

Ag Triada (63)

Ag Triada (64)

Ag Triada (65)

Ag Triada (66)

Ag Triada (67)

Ag Triada (68)

Ag Triada (69)

Ag Triada (70)

Ag Triada (72)

Ag Triada (73)

Ag Triada (74)

Ag Triada (75)

Ag Triada (76)

Ag Triada (77)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Executive workshop για την Ευρωπαϊκή νομοθεσία CSRD και το νέο Eυρωπαϊκό Πρότυπο Εκθέσεων Βιωσιμότητας (ESRS)  διοργάνωσε το Κέντρο Αειφορίας (CSE) 

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) πραγματοποίησε υψηλών προδιαγραφών Εxecutive Workshop με θέμα «C…