Kougias

Τον κ. Αλέξη Κούγια, γνωστό ποινικολόγο & πρόεδρο της ομάδας της ΑΕΛ, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε σήμερα το απόγευμα μπροστά από τον χώρο του Δημαρχείου της Πύλης, όπου & συνομιλήσαμε μαζί του.

Ο κ. Κούγιας, πηγαίνοντας προς Γιάννενα για επαγγελματικούς λόγους, επέλεξε να φτάσει στον προορισμό του, οδεύοντας μέσω του Δήμου Πύλης, δράττοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την περιοχή μας, για την οποία  έχει ακούσει πολύ καλά λόγια & δεν είχε καταφέρει όμως να επισκεφθεί άλλη φορά.

Πολύ ευγενικός, διαχυτικός & καταδεκτικός απέναντί μας ο κ. Κούγιας, μίλησε στην κάμερα του PyliNews.gr, για τις ομορφιές του τόπου, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «ειδυλλιακό», τις δυνατότητες που έχει για την ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού, μένοντας όμως έκπληκτος από το γεγονός, πώς ένας τέτοιος τόπος δεν διαθέτει «κλειστό» γυμναστήριο & προπονητικό κέντρο, που ως πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ όπως είναι η ΑΕΛ, θα τον επέλεγε για την ομάδα του να κάνει την προετοιμασία της, σε σχέση με το μακρινό Καρπενήσι.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοκλεγείσας προέδρου της ΤΚ Στουρναραίικων

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έλαβαν τέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τα συναισθή…