TONi arxi

Μια αξεπέραστη συναυλία από τον Τώνη Sfinos

Η πρώτη κινητή συναυλία σε πλατφόρμα τρακτέρ με support… ποδήλατα, είναι γεγονός! Και η πρώτη μεγάλη συναυλία του τιτανοτεράστιου Τώνη Sfinos  στο πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα, είναι επίσης γεγονός!

Ο καλλιτέχνης που ενθουσιάζει και που ξεσηκώνει και που δημιουργεί κέφι αστείρευτο, μαζί με την ορχήστρα και τους συνεργάτες του, έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Τρικκαίων.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2017. Στις 19.30 συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες ποδηλάτες στην κεντρική πλατεία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων. Ο Τώνης Sfinos κατέφθασε και ανέβηκε στην πλατφόρμα τρακτέρ. Κινούμενοι όλοι μέχρι το πάρκο του Αη Γιώργη, διέσπειραν ήχους των τραγουδιών περασμένων δεκαετιών σε όλη την πόλη. Και μόλις η πλατφόρμα κατέφθασε στο πάρκο, το συγκεντρωμένο πλήθος μετείχε σε ένα ξέφρενο πάρτι, που ενθουσίασε και τους ίδιους τους μουσικούς.

Οι τρικαλινοί έδειξαν και πάλι ότι ξέρουν να «αγκαλιάζουν» τους καλλιτέχνες που προσφέρουν έντιμα και με ενθουσιασμό, διασκέδαση και την ψυχαγωγία που είναι τόσο απαραίτητες στις μέρες μας.

Το μεγάλο πάρτι κράτησε μέχρι αργά, σκορπώντας χαρά στους θεατές, που μετείχαν σε κάθε τραγούδι, ενθουσιάζοντας, με τη σειρά τους, τους καλλιτέχνες, για τη γνώση των στίχων και τη συμμετοχή στον χορό.
Αργά τη νύχτα, ο «Τζένγκινς» Χαν συνάντησε το «Τρελοκόριτσο» και «Εγραψαν στα αστέρια το όνομα τους»… μέχρι τις επόμενες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων.

toni 1 toni 2 toni 3

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Ζιάκας, επανεκλεγείς Δημ. Σύμβουλος: Ήμουν πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη. Το ίδιο θα συνεχίσω και στη νέα μου θητεία

Συνδημότισσες και συνδημότες… …θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια ένα μεγάλο «Ευχ…