Arxiki

Την ήττα γνώρισε για 2η συνεχόμενη φορά, αυτή την φορά στην έδρα της, η ομάδα της Λυγαριάς από το Καστράκι με τελικό σκορ:0-1.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από το πολύ καλό σήμερα Καστράκι, που από την αρχή είχε επιθετική διάθεση, με αποτέλεσμα να φοβηθούν το ματς, ρίχνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην αμυντική τους διάταξη, επιλέγοντας επιθετικά την τακτική των αντεπιθέσεων, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, χτίζοντας από την άμυνά τους ακόμα τις επιθέσεις τους και από τα πλάγια, με υπομονή και σχέδιο, έβγαιναν μπροστά, αναγκάζοντας τη Λυγαριά να ταμπουρώνεται όλο και περισσότερο στα μετάπισθεν.

 Από το 20′ και μετά οι γηπεδούχοι και μαρκάροντας από ψηλά, ισορρόπησαν αρκετά το παιχνίδι, ωστόσο οι επιθετικές τους επιλογές, ήταν μακράν των στόχων τους.

Στο 2ο ημίχρονο επικράτησε λίγο-πολύ το ίδιο σκηνικό, με την ομάδα του Καστρακίου να είναι αυτή που θα ανοίξει πρώτη το σκορ στο 64′ με μακρινό σουτ του Κοτόρι, όταν πρώτα η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυντικού, κατόπιν στην δεξιά κάθετη δοκό του Ντανίκα, για να καταλήξει τελικά στα δίχτυα του και να γραφτεί το 0-1, που έμελλε να είναι το και τελικό σκορ.

Στο 55′ ο Χρ. Λιάκος απώλεσε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, καθώς η επιλογή του εξωτερικού φάλτσου στο πλασιέ που δοκίμασε τον πρόδωσε, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ από την αριστερή κάθετη δοκό του Μπόμπολα και πριν προλάβει την προβολή συμπαίχτης του.

Στο 14′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρεφ Νότο, για λανθασμένη υπόδειξη οφ σάιτ από τον βοηθό Μανασή.

Προπονητές

Λυγαριά: Κακούσιος

Καστράκι: Γκούμπλιας

Διαιτητής: Νότος

Βοηθοί: Μανασής/Κωστήρας

Στο βίντεο που ακολουθεί με τις κυανόλευκες εμφανίσεις η Λυγαριά, τις κυανέρυθρες το Καστράκι

IMG_2933

IMG_2934

IMG_2935

IMG_2943

IMG_2952

IMG_2953

IMG_2954

IMG_2956

IMG_2962

IMG_2963

IMG_2964

IMG_2966

IMG_3018

IMG_3021

IMG_3035

IMG_3047

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη κλιμακίου του Ε.Α.Γ.Μ.Ε., στην Τ.Κ. Παραμέρου, για το φαινόμενο της κατολίσθησης

Επίσκεψη κλιμακίου του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. (Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών – πα…