1996604 (1)

 

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου πρόκειται να πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης  κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου: «Περίφραξη του Νέου Κέντρου Υγείας Σκιάθου» προϋπολογισμού 89.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από το Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία θα έχει και την επίβλεψη του έργου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)

Τα έργο αφορά την κατασκευή περίφραξης του Νέου Κέντρου Υγείας Σκιάθου. Η περίμετρος του οικοπέδου είναι 245m. Η νέα περίφραξη  θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τα σχέδια της πολεοδομίας και σύμφωνα με τη ρυμοτομική γραμμή.

Με την κατασκευή του υπόψη έργου ολοκληρώνεται και η κατασκευή του περιβάλλοντος χώρου του Νέου Κέντρου Υγείας Σκιάθου, στο οποίο πρέπει να  μετεγκατασταθούν άμεσα από την 5η Υ.ΠΕ οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας, που σήμερα στεγάζονται σε ακατάλληλο κτίριο.

Συνεπώς με την υλοποίηση και ολοκλήρωση της κατασκευής του Κέντρου Υγείας αντιμετωπίζονται οι ελλείψεις σε κατάλληλη υποδομή πρωτοβάθμιας υγείας στο νησί της Σκιάθου και συγχρόνως βελτιώνεται η πρόσβαση και η χρήση των υπηρεσιών αυτών από τους  κατοίκους του νησιού καθώς και των επισκεπτών – τουριστών.

 

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Με όλη την προσοχή στο Μαρούσι, ο ΑΣΚ

Το Σάββατο στις 7.00 μ.μ, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή της περυσινής Eli…