fanari_kentrikos_dromos

Ολοκληρώθηκε το 50% και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το έργο της λιθόστρωσης του κεντρικού δρόμου του Φαναρίου που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα  LEADER και έχει προϋπολογισμό 285.000 ΕΥΡΩ.
Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός επισκέφθηκε επί τόπου τις εργασίες και σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου έχουν λύσει μέχρι τώρα όλα τα προβλήματα που ανέκυψαν από την υλοποίηση του έργου, καθώς αυτό εξελίσσεται στο κέντρο του χωριού και υπήρξαν ζητήματα που αφορούν τα παρόδια κτίσματα.
Χάρη στην άμεση επέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας, αλλά και την σωστή συνεργασία με τον ανάδοχο επιλύθηκαν τα ζητήματα που ανέκυπταν, ενώ σημαντική ήταν και  παρέμβαση του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και του προέδρου του τοπικού συμβουλίου όπου μετά από συζήτηση με τους κατοίκους αναζητούσαν τη βέλτιστη λύση.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός επισκέφθηκε για πολλοστή φορά  το έργο και διαπίστωσε επί τόπου την πρόοδο των εργασιών: «Προσπαθούμε με τη βοήθεια της τεχνικής υπηρεσίας και τη συνεργασία του αναδόχου να αντιμετωπίζουμε επί τόπου τα όποια προβλήματα ανακύπτουν από την εκτέλεση του έργου, καθώς αυτό εξελίσσεται στο κέντρο του οικισμού του Φαναρίου, όπου υπάρχουν πολλά παλαιά κτίσματα και επιβάλλεται να τα προστατεύσουμε και κυρίως σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες τους να δίνουμε πάντα τη βέλτιστη λύση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κατοίκους του Φαναρίου για την υπομονή και την κατανόηση που επιδεικνύουν, καθώς με την εκτέλεση του έργου δημιουργούνται πολλά προβλήματα επικοινωνίας στον κεντρικό δρόμο. Επί πρόσθετα θα ήθελα να ζητήσω και την κατανόησή τους από την αναστάτωση που προκαλεί η εκτέλεση του έργου, είμαι όμως βέβαιος ότι το τελικό αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει.
Γνωρίζαμε με εκ των προτέρων ότι επρόκειτο  για ένα δύσκολο έργο μέσα στον ιστό του Φαναρίου και μέριμνά μας σε συνεργασία με τον ανάδοχο ήταν και είναι να επιλύονται όλα τα προβλήματα επί τόπου με στόχο να ελαχιστοποιήσουμε την ενόχληση των κατοίκων και κυρίως να μη δημιουργηθούν προβλήματα στα παρόδια κτίρια από τα νερά του χειμώνα»

Load More Related Articles
Load More In Καρδίτσα
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…