foto 1 ok

texnopaideia

Το Techno-kids TECHNOΠΑΙΔΕΙΑ Τρικάλων συμμετείχε για 12η χρονιά στο διαγωνισμό δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς μαθητές να συμμετάσχουν.

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, διεξήχθη στα γραφεία της Microsoft Hellas, από την ACTA, για 18η χρονιά, ο Πανελλήνιος Τελικός του ΠαγκοσμίουΠρωταθλήματος Microsoft Office Specialist με τον Αναστάσιο Μπατατέγα του Νικολάου και την Νίκη Βάκρινου του Νικολάου που διακρίθηκαν στους περιφερειακούς και βρέθηκαν με τους 100 καλύτερους στον Πανελλήνιο τελικό.

foto (3)

Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ΠαγκοσμίουΠρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, που διοργανώνεται από την Certiport/Pearson Vue. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν ετησίως πάνω από 700.000 μεμονωμένοι σπουδαστές από 140 και πλέον χώρες.

Οι καλύτεροι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα απέδειξαν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στην χρήση του Microsoft Word, του Microsoft Excel και του Microsoft PowerPoint. Το επίπεδο των διαγωνιζομένων ήταν εξαιρετικά υψηλό, αφού και φέτος η ανάδειξη των νικητών κρίθηκε στο δευτερόλεπτο!

Οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές για το 2019 είναι:

✓ ο Νικόλαος – Ιωάννης Σκιαδάς (από το εξεταστικό κέντρο, Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης) στη διαγωνιστική ενότητα Microsoft Word,

✓ ο Χρήστος Κιοφτετζής, (από το Εξεταστικό Κέντρο Expertin Καβάλας) στη διαγωνιστική ενότητα Microsoft Excel και

✓ ο Κυριάκος Χατζηευθυμιάδης (από το Εξεταστικό Κέντρο Techno – Αγία Παρασκευή) στη διαγωνιστική ενότητα Microsoft PowerPoint.

foto (2)

Οι 3 νικητές κέρδισαν πλούσια δώρα και ένα δωρεάν ταξίδι στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί από τις 28 έως 31 Ιουλίου 2019! Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!

Στην εκδήλωση που ακολούθησε για τη βράβευση των νικητών απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Ιωάννης Ανδρονικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ACTA και ο κ. Πλούταρχος Ρήγας, Διευθυντής τομέα Εκπαίδευσης της Microsoft σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Το παρόν έδωσαν και οι περσινοί νικητές, Έφη Ζιώτα και Παναγιώτης Νικολόπουλος, που μοιράστηκαν μαζί με όλους τους συμμετέχοντες την περσινή του εμπειρία στη Disneyworld, Orlando, Florida, ευχόμενοι καλή επιτυχία στους φετινούς Πανελλήνιους Πρωταθλητές.

Κατά τη διάρκεια της απονομής δόθηκαν συγχαρητήρια και βραβεύτηκαν επίσης:

✓ Το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων ως το εξεταστικό κέντρο με τις περισσότερες συμμετοχές στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist,

✓ To Expert-in Καβάλας ως το εξεταστικό κέντρο με τις περισσότερες συμμετοχές στον Πανελλήνιο Τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist και,

✓ Η Κωνσταντίνα Σκευοφύλαξ, μαθήτρια του εξεταστικού κέντρου Εκπαιδευτική Αναγέννηση, ως η μικρότερη ηλικιακά συμμετέχουσα στον Πανελλήνιο Τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist

Άπαντες, αφού συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες και τα εξεταστικά κέντρα, τόνισαν τη σημασία της κατοχής διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών, καθώς και το πόσο σημαντική ήταν η συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Microsoft Office Specialist.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα, χορηγία της Microsoft Hellas και μοιράστηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

foto (1)

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…