ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

Χρ. Μιχαλάκης: Με πράξεις διαμορφώνουμε μία καλύτερη καθημερινότητα

Στην ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Πυργετό προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, η οποία συνεχίζει την υλοποίηση έργων με βάση τον προγραμματισμό της.

Πλην των σημαντικών παρεμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δίνει ιδιαίτερη έμφαση και σε παρεμβάσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και των υποδομών του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η πλήρης ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ στον Πυργετό, μιας αθλητικής υποδομής που έχει ανάγκη η περιοχή για την άθληση των κατοίκων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης τονίζει: «Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τον προγραμματισμό μας. Απέναντι σε μία κοινωνία που αυτή την περίοδο δίνει την δική της μάχη, τηρώντας τα μέτρα για να περιοριστεί η πανδημία, εμείς οφείλουμε να προχωρήσουμε τάχιστα στην υλοποίηση των παρεμβάσεων που έχουμε προγραμματίσει.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε την βελτίωση των υποδομών, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, να δείξουμε με πράξεις πως η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο γήπεδο μπάσκετ του Πυργετού, ενός χώρου, που μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και η άρση των επιβεβλημένων περιοριστικών μέτρων, θα αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για την άθληση των κατοίκων της περιοχής».

pyrgetos (1)

pyrgetos (2)

pyrgetos (3)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…