deh

( AΠΕ-ΜΠΕ)

Στο «στόχαστρο» των Anonymous Greece μπήκε η ΔΕΗ καθώς πραγματοποίησαν διαδικτυακή επίθεση στο site της επιχείρησης με αποτέλεσμα το site να είναι εκτός λειτουργίας.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση των Anonymous Greece στο facebook: «H ιστοσελίδα της ΔΕΗ είναι εκτός λειτουργίας από το πρωί» καθώς και ότι «Οι επιθέσεις κατά των συστημάτων τους θα συνεχιστούν» ενώ παρατίθεται και το link για το site της ΔΕΗ, το οποίο είναι όντως εκτός λειτουργίας.

Η εν λόγω ανάρτηση συνοδεύεται και από μία φωτογραφία στην οποία αναγράφεται το παρακάτω μήνυμα:

«Προκειμένου να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα, οργανωμένα κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να εμποδίζεται ο λογικός έλεγχος, στηρίζεστε σε καθαρά παραπλανητικά ή εκβιαστικά μέσα!

Έτσι, δίνετε εντολή σε δικηγορικά γραφεία να στέλνουν εξώδικα σε συμπολίτες και εν συνεχεία«κόβετε» το ρεύμα όποτε προαιρείσθε… Να ξέρετε ότι αυτή η κατάσταση έχει φθάσει ήδη στο απροχώρητο με αποτέλεσμα να έχετε γίνει ήδη στόχος.

 Η χθεσινή(29/8) επίθεση στο www.dei.gr είναι απλά μια προειδοποίηση για το τι θα συμβεί, εάν εξακολουθήσετε αυτήν την πολιτική της τρομοκρατίας. Σύντομα θα καταστρέψουμε όλα τα ηλεκτρονικά σας συστήματα».
cnn.gr

Δείτε την ανάρτηση των Anonymous Greece:

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

 ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων: 49 Χρόνια ΝΔ

Στις 4/10/1974  ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει την ΝΔ. Σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη…