Pap Oik

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Τρικάλων κα. Παπακώστα, προκειμένου να συναντήσει τον αρμόδιο για θέματα Αντεγκληματικής Πολιτικής , Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου .

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Τρικάλων και συγκεκριμένα το πρόβλημα της υποστελέχωσης  του προσωπικού όλων των κλάδων και κυρίως του φυλακτικού προσωπικού , ο μεγάλος αριθμός κρατουμένων σε σχέση με τη δυναμικότητα των φυλακών, καθώς και η εξάντληση του προσωπικού από τη συνεχή εργασία με τα οφειλόμενα ρεπό να έχουν φθάσει ήδη τις 7000.

Η κα. Παπακώστα ζήτησε από τον κ. Υφυπουργό, να ελεγχθεί η δυνατότητα άμεσης  πρόσληψης προσωπικού όλων το κλάδων, ώστε να λειτουργήσει το σωφρονιστικό ίδρυμα με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου δεσμεύθηκε, πως θα μελετήσει το ζήτημα και θα διερευνήσει την δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.

Η κα. Παπακώστα ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την συνεργασία  και του ευχήθηκε καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων του.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…