Tauros arxiki

Τα ζώα σήμερα παίρνουν το αίμα τους πίσω

Η Ισπανία είναι διχασμένη για ακόμη μια φορά με τις ταυροδρομίες και τις ταυρομαχίες που ξεκίνησαν στη μεγάλη φιέστα της Παμπλόνα ενώ οι ακτιβιστές συνεχίζουν να διαμαρτύρονται.

Όμως σήμερα στους δρόμους της ισπανικής πόλης χύθηκε και ανθρώπινο αίμα καθώς τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, τρυπημένοι από τα κέρατα των ταύρων.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν στο φεστιβάλ San Fermin, όταν περίπου έξι ταύροι άφησαν το κοπάδι που έτρεχε στα στενά δρομάκια της πόλης, αλλάξαν πορεία και άρχισαν με μανία να επιτίθενται στους ανθρώπους. Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς πάνω από χίλιοι άνθρωποι παρακολουθούσαν το δρώμενο και εκατοντάδες συμμετείχαν στον εξάλεπτο αγώνα.

Εκτός από τους πέντε ανθρώπους που τραυματίστηκαν από τα κέρατα των ζώων, ακόμη τέσσερις νοσηλεύονται με τραύματα από πτώσεις που προκάλεσε ο πανικός.

Χθες υπήρξε επίσης τραυματισμός του διάσημου ταυρομάχου Andres Roca Rey ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

tauros 3 tauros 1 tauros 2

Πηγή:m.lifo.gr
Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…