Skrekas (2)

Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες, όπως έκανε πάντοτε κατά τη διάρκεια της θητείας του είτε ως Βουλευτής, είτε ως Υπουργός, ο κ. Κώστας Σκρέκας βρέθηκε τη Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας.

Συζήτησε με τους ανθρώπους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπει μεταξύ άλλων λιγότερους φόρους και νέες ευκαιρίες απασχόλησης για όλους.

Ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός έκανε μια στάση και στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας, όπου συζήτησε ανοιχτά με τους συνταξιούχους για όσα τους απασχολούν, σημειώνοντας πως η Ν.Δ. ως επόμενη Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει με κανέναν τρόπο νέες περικοπές, στοχεύοντας στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα στηρίξουν περαιτέρω τα εισοδήματά τους.

Τέλος το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Κώστας Σκρέκας επισκέφτηκε τον Ξηρόκαμπο και το πανηγυρίζον εκκλησάκι του Αγίου Λουκά, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο, απόδειξη της σταθερής σχέσης αγάπης και εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Skrekas (1)

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας μέσω του gov.gr

Κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένε…