Dimitra Apollon (5)
Στην Αθήνα ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο η ακαδημία μας με 50 αθλητές (Κ16 , Κ14 , Κ13 και Κ12) συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο αλλα και τους προπονητές Βασιλείου – Πάτρα για να αναμετρηθεί με τις ακαδημίες της πρωταθλήτριας Ελλάδας ΑΕΚ αποκομίζοντας πολύ καλές κριτικές για την παρουσία όλων των τμημάτων αλλά πάνω από όλα πολύ σημαντικών εμπειριών και παραστάσεων από το υψηλό επίπεδο.
Απόρροια των καλών εμφανίσεων ήταν πολλά παιδιά να καταγραφούν στα μπλοκάκια των σκάουτερ των προπονητών αλλά και στου νέου υπεύθυνου όλων των τμημάτων της ΑΕΚ Κ. Κωστένογλου , αλλά και να μελετηθούν σε βίντεο αφού όλοι οι αγώνες βιντεοσκοπήθηκαν .
Στα Σπάτα βρέθηκαν και δυο πρώην ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Απόλλων και νυν της ΑΕΚ(Κ16) , οι Καλτσάς – Τσαχμακιώτης οι οποίοι συνομίλησαν με τους πρώην προπονητές και συμπαίκτες τους για τις εμπειρίες τους και την εξέλιξή τους.
Μετά το πέρας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων τα παιδιά με τους προπονητές μετέβησαν στο ΟΑΚΑ προσκεκλημένοι από την ΠΑΕ ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό . Εκεί συναντήσαμε και τον πρώην ποδοσφαιριστή μας που πλέον σπουδάζει στην Αθήνα και αγωνίζεται στον πειραικό Γατζούλα Αθ.
Η πιο ωραία στιγμή όμως διαδραματίστηκε όταν σηκώθηκε για ζέστα ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χρήστος Αλμπάνης , όπου αποθεώθηκε από τους μικρούς μας αθλητές αφού αποτελεί πρότυπο για αυτούς τόσο σαν ποδοσφαιριστής αλλά όσο και σαν άνθρωπο αφού μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Μάλιστα ο Χρήστος μετά τον αγώνα πλησίασε στην κερκίδα όπου βρισκόταν η ακαδημίας μας , φωτογραφήθηκε με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και μίλησε για λίγο με τους πρώην προπονητές του .
Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Χρήστο και το συντομότερο βασικός με τη φανέλα της ΑΕΚ και γιατί όχι και της Εθνικής αφού έχει περίσσιο ταλέντο και όρεξη για δουλειά στοιχεία που σπανίζουν πλέον στη χώρα μας . Για το γεγονός έκανε ειδική αναφορά και ανάρτηση στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέροντας οτι ο Χρήστος ήταν στην Ακαδημία μας από τα 13 εως τα 15 πριν μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης .
Έτσι λοιπόν τέλειωσε και αυτό το ταξίδι με την φιλοξενία της ΑΕΚ να είναι εξαιρετική και άκρως επαγγελματική και γεμάτοι νέες εμπειρίες αναμένουμε τις καινούριες περιπέτειες που θα ακολουθήσουν στο μέλλον για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές όπως τόσα χρόνια και με συνέπεια προγραμματίζει η Ακαδημία μας για την καλύτερη δυνατή εξέλιξή τους.
PAE AEK
Dimitra Apollon (2)
Dimitra Apollon (3)
Dimitra Apollon (4)
Dimitra Apollon (6)
Dimitra Apollon (7)
Dimitra Apollon (8)
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών για τις αποζημιώσεις κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και γεωργών της Θεσσαλίας

. Κατετέθη από Αυγενάκη – Χατζηδάκη η τροπολογία για τη χρηματοδότηση και το ακατάσχετο τω…