karditsa-1-1024x683

Την δική του οπτική για τον σάλο που προκλήθηκε από τον διορισμό του στη διοίκηση του του γενικού νοσοκομείου Καρδίτσας, αλλά και για την παραίτησή του, μίλησε ο Κωνσταντίνος Πατέρας

Την δική του οπτική για τον σάλο που προκλήθηκε από τον διορισμό του στη διοίκηση του του γενικού νοσοκομείου Καρδίτσας, αλλά και για την παραίτησή του, μίλησε ο Κωνσταντίνος Πατέρας.

 Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε πως δεν έκανε καμία συναλλαγή με τον πρωθυπουργό αλλά πως όταν ακόμη ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης ο κ. Μητσοτάκης, τον παρακάλεσε να τον τοποθετήσει σε μια θέση σαν αυτή του διοικητή νοσοκομείου όταν γίνει πρωθυπουργός.

«Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχα μια δύναμη και είχα ένα στρατό δικό μου στα Τρίκαλα» είπε και συμπλήρωσε πως «με καλέσανε κάτω διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα ‘’θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω αφού θέλετε τη βοήθειά μου, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μια από αυτές τις θέσεις’’».

Όπως διευκρίνισε, «τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα και φυσικά θα το χειροκροτούσα», μάλιστα τόνισε πως ο κ. Μητσοτάκης δεν διαφώνησε με αυτή του την πρότασή.

Στη συνέχεια όπως τόνισε, έγινε προκήρυξη στις 16 Σεπτεμβρίου, «η οποία δεν έθετε ούτε ηλικίακο περιορισμό ούτε και εντοπιότητα» είπε και πρόσθεσε ότι θεώρησε καλό να διεκδικήσει δημοκρατικά τη θέση.

Ο κ. Πατέρας έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό στη ΝΔ «από τις τελευταίες εκλογές και μετά» και για πεπειραμένα παλιά στελέχη με παιδεία και μόρφωση που τέθηκαν εκτός.

Πηγή: in.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Έδεσαν με καλώδιο ιδιοκτήτη και υπάλληλο ζαχαροπλαστείου στο Πέραμα και τους λήστεψαν!

Ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στο Πέραμα σημειώθηκε χθες βράδυ από δύο άτομα εκ των οποίων το …