paidiko

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου και ώρα 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κηπάκι (γήπεδο ΑΕΤ) θα ξεκινήσει η προετοιμασία και η προσπάθεια της νεανικής ομάδας Κ-17 του ΑΟΤ, ώστε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό , ελκυστικό και απαιτητικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής.

Η ομάδα θα αποτελείται από τον περσινό νεανικότατο κορμό των τμημάτων Κ-16 και Κ-17 με παιδιά που πήραν τις εμπειρίες τους, μαζί με τους ελπιδοφόρους αθλητές του Παιδικού τμήματος (2002). Όλοι θα εργασθούν για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου με μοναδικό στόχο τις εμπειρίες-παραστάσεις, εφόδια για την όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Επίσης την ίδια μέρα θα παρουσιασθούν και οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από άλλα σωματεία του νομού μας . Επίσης μπορούν να προσέλθουν και όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα του ΑΟΤ (Γεννηθέντες το 2000, 2001,2002) .Η ομάδα Κ-17 του ΑΟΤ προετοιμάζει και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής να κάνουν το παραπάνω βήμα , πρώτα προς την Κ-19 του ΑΟΤ , πού συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των ομάδων Κ-19 και μετά προς την επαγγελματική ομάδα του ΑΟΤ.

Η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων 2003, 2004 , 2005 και 2006 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Τρίκαλα στο Κηπάκι (γήπεδο ΑΕΤ) , ώστε οι μικροί αθλητές να ετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για τη νέα σεζόν .

Έχοντας τη διαβεβαίωση όλων των ανθρώπων που εργάζονται στα τμήματα της Ακαδημίας πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόοδο και βελτίωση των παιδιών σε όλα τα επίπεδα και να δώσουν συνέχεια στην πολύ πετυχημένη περσινή ποδοσφαιρική σεζόν .

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ολόκληρος ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς όλων των τμημάτων της ακαδημίας του Α.Ο. Τρίκαλα».

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…