melissokomoi_seminario_6

Ένα-ένα σταδιακά τα κέντρα κατάρτισης του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» ανά την Ελλάδα ειδοποιούν τους νέους αγρότες που μπήκαν σε πρόγραμμα με επιδότηση το 2016 και το 2018 ότι μπορούν να προσέρχονται και να παρακολουθούν σεμινάρια, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν την επόμενη δόση της ενίσχυσής τους.

Σήμερα, με ανακοίνωσή του, το Κέντρο Δήμητρα του Αγίου Μάμαντος (Χαλκιδική) γνωστοποίησε ότι «θα ξεκινήσει την υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, Μέτρο 01: Δράσεις Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης, Δράση 1.1.1: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις».»

Στη συνέχεια αναφέρει ότι οι δράσεις απευθύνονται «στους δικαιούχους της 1ης Προκήρυξης του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ, έτους 2016 και για τις περιφέρειες Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας και για τους δικαιούχους της 2ης Προκήρυξης του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ, έτους 2018 και για τις περιφέρειες Αττικής, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας.

Για την υλοποίηση των ως άνω προγραμμάτων με τίτλους «Φυτική Παραγωγή», «Ζωική Παραγωγή» και «Μελισσοκομία» παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι (σ.σ. του δήμου Νέας Προποντίδας) να επικοινωνήσουν άμεσα με το Κέντρο «Δήμητρα» Αγίου Μάμαντος.»

Πηγή: agro24.gr

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …