20181023_124114

 

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Πύλης η σύμβαση έργου με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ», μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του κ. Παναγιώτη Μάντζιου, εκπροσώπου της αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης.

Έργο με Προϋπολογισμό δαπάνης 300.000,00 Ευρώ, με χρηματοδότηση από πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης, με βάση την αριθμ. 9/2018 μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Το έργο καλύπτει ανάγκες εργασιών συντηρήσεως στο οδικό δίκτυο του συνόλου σχεδόν του Δήμου Πύλης.

Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν κυρίως  ασφαλτοστρώσεις στην Τοπική Κοινότητα Παλαιομαναστήρου, Δροσερού, Πηγής, Λιλής, Ελευθεροχωρίου, Κοτρωνίου, Αγίου Βησσαρίωνα, Φιλύρας, Πιαλείας, Παλαιοκαρυάς, Μουριάς, Πύλης, Παραποτάμου, Φήκης, Ροπωτού.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κ. Ούτρας Κωνσταντίνος και στελέχη της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Πύλης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος με το γεγονός λέγοντας «…συνεχίζουμε, προχωράμε και δίνουμε την μάχη της καθημερινότητας. Αποκαθιστούμε το οδικό δίκτυο στην Δ.Ε. Αιθήκων, φροντίζουμε για την ασφαλή μεταφορά ανθρώπων, επισκεπτών και αγαθών στον ορεινό όγκο. Σχεδόν σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Πάντα με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα…..».

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σε μεγάλη νίκη οδεύει ο Κώστας Μαράβας!!!

,Σε μεγάλη νίκη φαίνεται να οδεύει ο νυν Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, ύστερα κι από τα πρώτ…