ariwn

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Καρδίτσης «Ο ΑΡΙΩΝ»  από τον περασμένο Σεπτέμβρη ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία με την προετοιμασία της χορωδίας με νέο ρεπερτόριο τραγουδιών που ετοίμασε με μεράκι ο μαέστρος  Χρήστος Σάλτης.

Τα τραγούδια έτυχαν μεγάλης αποδοχής τόσο από τους παλιούς  χορωδούς του συλλόγου όσο και από αυτούς που προστέθηκαν στην ομάδα πρόσφατα.

Συνέπεια της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών αλλά και του πλουσίου ρεπερτορίου, ήρθαν οι πρώτες προσκλήσεις για συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων.

Έτσι και φέτος, θα παρουσιαστεί το πλούσιο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Εορτασμών του Δήμου Καρδίτσας στην εκδήλωση της «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥΠΟΛΗΣ» στις 18 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Κυριακή  και ώρα 9:00μμ, στην αίθουσα του Παυσιλύπου.

Επίσης για την επόμενη χρονιά και πιο συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουάριου 2017 ο σύλλογος των Απανταχού εκ του Νομού Καταγόμενων Καρδιτσιωτών, προσκάλεσε το Σύλλογο να παρουσιάσει, για πρώτη φορά, το πρόγραμμά του στην ετήσια εκδήλωσή τους, που περιλαμβάνει πλειάδα καλλιτεχνικών δρώμενων.

Επιπλέον στις 19 Φεβρουαρίου 2017 ο σύλλογος  θα παρουσιάσει στα πλαίσια του 17ου Φεστιβάλ  «ΑΡΙΩΝ» το πρόγραμμά του, με συμμετοχή και άλλων χορωδιών από διάφορα μέρη  της  Χώρας.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ ήδη ο σύλλογος  εξετάζει προσκλήσεις συμμετοχής και σε φεστιβάλ που θα διοργανωθούν σε διάφορες πόλεις της Χώρας.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…