kermydia (1)

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες για τη «Γιορτή Κρεμμυδιού» στο Παλαιομονάστηρο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου, αρχής γενομένης με τον καθαρισμό των κρεμμυδιών & την προετοιμασία τους, που αποτελούν & το σήμα κατατεθέν του χωριού.

Όπως πέρσι, έτσι & φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου, διοργανώνει την «Γιορτή Κρεμμυδιού» στον χώρο του γηπέδου του χωριού.

Την εκδήλωση, που θα αρχίσει μετά τις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου, θα ανοίξει η χορωδία του Συλλόγου και θα ακολουθήσει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά συγκροτήματα του Νομού.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει πολυμελής ζωντανή ορχήστρα με δημοτικό πρόγραμμα, που θα αναλάβει την διασκέδαση των παραβρεθέντων.

Η είσοδος για τους ενήλικες στα 3€ συν 2€ εάν επιλέξουν και φαγητό την σπεσιαλιτέ της βραδιάς,  δηλ. στιφάδο με χοιρινό, ενώ η είσοδος για τους ανήλικους είναι ελεύθερη .

Οι τιμές στο χώρο της εκδήλωσης σε λογικά για την περίσταση πλαίσια, με την τιμή  της μπύρας στα 2€, σουβλάκι/λουκάνικο 1,5€, αναψυκτικά 1,5 & κρασί στα 2,5€.

Επίσης την Παρασκευή 30 Αυγούστου  στις 8:00μμ & στην πλατεία του χωριού, ο Σύλλογος ετοίμασε την «Γιορτή Παιδιού», κατά την οποία το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς και ένα  θεατρικό σκετσάκι, ενώ θα προσφερθούν στα παιδιά γκοφρέτες, κρουασάν & χυμός.

kermydia (2)

kermydia (3)

kermydia (4)

kermydia (5)

kermydia (6)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ δίπλα στα παιδιά και τους γονείς

Αγαπητοί γονείς, Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, είναι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν για τις 26 δι…