Γιορτή κρεμμυδιού Αρχική  copy

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες για τη «Γιορτή Κρεμμυδιού» στο Παλαιομονάστηρο, το ερχόμενο Σάββατο 27 Αυγούστου, αρχής γενομένης με τον καθαρισμό των κρεμμυδιών & την προετοιμασία τους, που αποτελούν & το σήμα κατατεθέν του χωριού.

Όπως πέρσι, έτσι & φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου, διοργανώνει την «Γιορτή Κρεμμυδιού» στον χώρο του γηπέδου του χωριού.

Την εκδήλωση, που θα αρχίσει μετά τις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου, θα ανοίξει το χορευτικό των ενηλίκων του Συλλόγου, το οποίο θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς της Θεσσαλίας, ενώ θα προσφερθεί στιφάδο με χοιρινό.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ζωντανή ορχήστρα με δημοτικό πρόγραμμα, με τον Γιάννη Μπάο στο κλαρίνο & Γιώργο Χακτσή με Βίκη Πανταζή στο τραγούδι.

Η είσοδος για τους ενήλικες στα 5€ & 2€ για τους ανήλικους.

Οι τιμές στο χώρο της εκδήλωσης σε λογικά για την περίσταση πλαίσια, με την τιμή φιάλης(ουίσκι) 40€, μπύρα 2€, σουβλάκι/λουκάνικο 1,5€, αναψυκτικά 1,5 & κρασί στα 2,5€.

Επίσης την Παρασκευή 26 Αυγούστου  στις 8:00μμ & στην πλατεία του χωριού, ο Σύλλογος ετοίμασε την «Γιορτή Παιδιού», κατά την οποία το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει & κλόουν που θα διασκεδάσει τους μικρούς με τα κόλπα του, ενώ θα προσφερθούν στα παιδιά γκοφρέτες, κρουασάν & χυμός.

Κρεμμύδια προετοιμασία 5 copy Κρεμμύδια προετοιμασία 1 copy. ok Κρεμμύδια προετοιμασία 2 copy Κρεμμύδια προετοιμασία 3 copy Κρεμμύδια προετοιμασία 4 copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…