Karnavali (4)

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γόμφων, όπως ανέκαθεν έτσι & φέτος, ξεκίνησαν & με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες κατασκευής των αρμάτων για το αποκριάτικο «Καρναβάλι Γόμφων», που θα πραγματοποιηθεί την «Καθαρά» Δευτέρα, 11 Μαρτίου, υπό την αιγίδα του Δ. Πύλης.

Στην όλη προσπάθεια, εκτός των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου, συμμετέχουν μικροί & μεγάλοι Γομφαίοι & όχι μόνο, κατασκευάζοντας τα θέματα των αρμάτων που θα παρελάσουν, με πολύ μεράκι, κέφι & προπάντων φαντασία, ώστε την προκαθορισμένη ημερομηνία, τα πάντα να είναι έτοιμα!

Εμείς προς το παρόν & κατά το «καθώς πρέπει» δεν θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα, αφήνοντάς σας με την περιέργεια, την οποία θα ικανοποιήσετε με την παρουσία σας στις 11 του Μάρτη, στην καρδιά του Καρναβαλιού που χτυπάει & πάλι φέτος στους Γόμφους, ευχόμενοι να περάσετε μια όμορφη «Καθαρά Δευτέρα» σε Τ.Κ. του Δήμου μας, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα με το χειροκρότημά σας την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών!!!

Μετά την παρέλαση & στον χώρο της πλατείας του χωριού θα προσφερθεί στους επισκέπτες η πατροπαράδοτη φασολάδα, λαγάνα & άφθονο κρασί! Το τραγούδι, ο χορός & το πολύ κέφι, καθώς & οι εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του αποκριάτικου αυτού ξεφαντώματος, είναι κάτι το δεδομένο & αδιαμφισβήτητο!!!

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε με την παρέα σας στο Καρναβάλι των Γόμφων την Καθαρά Δευτέρα, είτε ως πεζοπόρο τμήμα, είτε με άρμα, μην διστάσετε στιγμή & δηλώστε την συμμετοχή σας τηλεφωνικά στα:6984 196 468 Γιώργος Μαγκούτης  & 6982 636 273/Άκης Κακάβας, η ακόμα μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία του Συλλόγου που στεγάζονται στον χώρο της Τ.Κ. Γόμφων, καθημερινά κατά τις ώρες 4:00μμ – 6:00μμ, ώστε οι διοργανωτές να φροντίσουν για τα υλικά της ιδέας σας με την οποία θα συμμετάσχετε στο Καρναβάλι, με έναν εκ των ως άνω τρόπων!

Αν πάλι εσείς δεν ευκολύνεστε με την κατασκευή του άρματός σας, μην σας απασχολεί…Οι διοργανωτές θα φροντίσουν & γι’ αυτό!

Karnavali (1)

Karnavali (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…