bekam

❱❱ Aμυνα ήταν το μόνο που μπορούσε να παίξει μέσα σ’ ένα διάφανο κουτί πολιορκούμενος από 10.000 κουνούπια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος δεν ζήλεψε ξαφνικά τη δόξα των κόλπων που κάνουν μάγοι.

Ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου άντεξε το βούισμα όλων αυτών των κουνουπιών, για να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα στους απανταχού υπευθύνους, ώστε να πάρουν γενναία μέτρα εναντίον της ελονοσίας, η οποία διαδίδεται μέσω των τσιμπημάτων αυτών των ενοχλητικών εντόμων.

«Μπορούμε να γίνουμε η γενιά που θα βάλει οριστικό τέλος. Η ελονοσία πρέπει να πεθάνει για να μπορέσουν να ζήσουν εκατομμύρια!» ακούγεται να λέει ο Μπέκαμ στο σχετικό βίντεο, ενώ τα κουνούπια εισβάλλουν στο κουτί του.

«Αυτά τα έντομα είναι ενοχλητικά σε μέρη όπως η Βρετανία, αλλά σε πολλά μέρη του κόσμου ένα τσίμπημα κουνουπιού είναι τρομακτικό και θανατηφόρο, αφού προκαλεί ελονοσία και την απώλεια της ζωής ενός παιδιού κάθε δύο λεπτά. Γι’ αυτό στέκομαι στο πλευρό των εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν με αυτήν την απειλή καθημερινά» συμπληρώνει ο 42χρονος πατέρας, ο οποίος ηγείται της καμπάνιας «Malaria must die – So millions can live». Προφανώς, ο ίδιος δεν ήταν μέσα σε αυτά τα χιλιάδες κουνούπια, ωστόσο με έξυπνα οπτικά εφέ φαινόταν σαν να τον πνίγουν.

Γενικώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δείχνει άνδρας με ευαισθησίες. Μαγειρεύει, κάνει babysitting στην κόρη του, συμμετέχει σε προσπάθειες για το κοινωνικό καλό, ενώ βάζει τη γυναίκα του πάνω από το ποδόσφαιρο! Προχθές αποκάλυψε ότι θα χάσει έναν σημαντικό αγώνα για χάρη της Βικτόρια. Ο λόγος είναι ότι το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν γίνεται την ημέρα των ερωτευμένων. «Ακόμα και αν έπαιρνα τη γυναίκα μου μαζί στον αγώνα, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το έπαιρνε καλά» εξήγησε.

espressonews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…