ΓΙΑΤΡΟΙ volos

Οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι γιατροί των κέντρων υγείας Μαγνησίας, είναι δίπλα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, δίπλα στους αγρότες, στους ελεύθερους επαγγελματίες και όλους τους απολυμένους εργαζόμενους που πλήττονται ανεπανόρθωτα από τη λεηλασία των καταστροφικών πολιτικών της τρόικας και της κυβέρνησης που τις εκτελεί πιστά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, ο αγώνας των αγροτών και όλων των άλλων εργαζομένων, δεν κλείνει δρόμους και πόρτες, αλλά ανοίγει δρόμους και ορίζοντες στη Δημοκρατία, μέσα από συγκρούσεις που είναι αναπόφευκτες με όλους αυτούς που εξαθλιώνουν τον λαό.
«Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας, η διάλυση της δημόσιας υγείας δεν έχει προηγούμενο. Η πολιτική του τρίτου μνημονίου εξαθλιώνει και φωτοχοποιεί το λαό μας. Το άθλιο ασφαλιστικό και το φορολογικό, οδηγούν σε συντάξεις – χαρτζιλίκι που οδεύουν προς εξαφάνιση, καθώς επίσης βάζει ταφόπλακα σε κάθε ανάπτυξη και εξαθλιώνει κάθε εργαζόμενο», αναφέρουν οι Νοσοκομειακοί γιατροί.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο μόνος δρόμος είναι ο ενωτικός αγώνας, η συμπόρευση όλων – αγροτών, μικρομεσαίων ελεύθερων επαγγελματιών, επιστημόνων και όλης της εργατιάς – για να ανατρέψουμε τις πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης που οδηγούν σε εθνική γενοκτονία.

Η ΕΙΝΚΥΜ καλεί τους υγειονομικούς σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, με συγκέντρωση στο λιμάνι του Βόλου «για να ξεκινήσουμε τον μεγάλο αγώνα, τη μεγάλη ανατροπή», όπως αναφέρει. Είναι θέμα επιβίωσης, εξαθλίωσης – αφανισμού του λαού και κυρίως αξιοπρέπειας των πολιτών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Load More Related Articles
Load More In Βόλος
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός, από Φάρσαλα: Σφραγίζουμε μαζί την πορεία για μια Θεσσαλία βιώσιμη με όλους, για όλους, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά

Επίσκεψη στα Φάρσαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος …