Trikala Maravas (2)

Μήνυμα και προέλαση νίκης για τον Κώστα Μαράβα από τα Τρίκαλα…

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι δημότες του ορεινού όγκου  του Δήμου Πύλης  που διαμένουν στα Τρίκαλα στον Δήμαρχο Πύλης και εκ’ νέου Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, στο χώρο της Ταβέρνας «ΠΑΛΙΟ –ΜΕΡΑΚΙ) στα Αμπελάκια Τρικάλων, όπου κατέκλυσαν την αίθουσα και τον αύλειο χώρο του καταστήματος.

Στην ομιλία του ο κ. Μαράβας αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στο έργο της  Δημοτικής Αρχής, που αποτελεί σημείο αναφοράς  για την ανάπτυξη του Δήμου Πύλης με την  δημιουργία του Τεχνικού προγράμματος 14.000.000 ευρώ με την εκμετάλλευση όλων των μελετών από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα  ΕΣΠΑ.

Είπε μεταξύ άλλων πως, στους παρευρισκόμενους ετεροδημότες του Δήμου Πύλης, επιβάλλεται η στήριξη και η εμπιστοσύνη τους στην παρούσα δημ. Αρχή, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για την συνέχιση του δημιουργικού και σημαντικού της έργου, τώρα που ο Δήμος έχει τεθεί σε αναπτυξιακή τροχιά και δεν είναι ώρα για πειραματισμούς και οπισθογυρίσματα.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, συχνές ήταν οι διακοπές στον λόγο του, από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, στέλνοντας έτσι το  μήνυμα μιας μεγάλης νίκης…

…ΝΙΚΗΣ!!! από την πρώτη Κυριακή, εξασφαλίζοντας την πλειοψηφία στα έδρανα του Δ.Σ., «…ώστε να μην είμαστε δέσμιοι εκβιασμών των αντιπάλων μας, οι οποίοι έδειξαν από τώρα τις ορέξεις του, γεγονός το οποίο έκαναν φανερό και μέσα από έναν στείρο, κενό και ανυπόστατο πολιτικό τους λόγο, που αν μη τι άλλο έδειξε ότι είναι «γυμνοί» ενημέρωσης για το πόση σημαντική δουλειά έγινε, αυτά τα χρόνια και θυμούμενοι τώρα ότι υπάρχει Δήμος Πύλης, έρχονται αλλόφρονες και με καταγγελτική συμπεριφορά ως δήθεν σωτήρες, να υφαρπάξουν την ψήφο σας! Αυτοί με  μηδενική παρουσία στα δημοτικά συμβούλια και μηδενική παρουσία στο κοινωνικό «γίγνεσθαι» του τόπου, έρχονται τώρα να φέρουν δήθεν την ανάπτυξη στον Δήμο Πύλης». Αυτοί που δεν άσκησαν Διοίκηση ούτε από την θέση, έστω του Προέδρου ενός Συλλόγου!…

…Συνδημότισσες και συνδημότες, όλους αυτούς τους λέμε ότι τον Δ. Πύλης ήδη τον έχουμε επιβιβάσει στο τρένο της ανάπτυξης. Δυστυχώς αυτοί δεν επιβιβάστηκαν. Κι αυτό το τρένο είναι exprees έως τον τελικό του προορισμό. Δεν περιμένει, δεν κάνει στάσεις, δεν χρονοτριβεί. Ο χρόνος, που θα μας δικαιώσει για τις επιλογές μας, δεν είναι μακριά και η μεγάλη ώρα, που θα διαψεύσει τις οποιεσδήποτε Κασσάνδρες, έφτασε!»,   τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Trikala Maravas (1)

Trikala Maravas (3)

Trikala Maravas (4)

Trikala Maravas (5)

Trikala Maravas (6)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…