arxiki soulios

Εκπληκτική εμφάνιση στην Ρόδο έκανε ο τρικαλινός ποδηλάτης Ζήσης Σούλιος. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα η Ρόδος φιλοξενεί τον διεθνή γύρο Ρόδου. Για μία εβδομάδα το νησί πλημμυρίζει από τις καλύτερες ποδηλατικές ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο, που λαμβάνουν μέρους στον International Tour of Rhodes.

Στην τέταρτη χρονιά διεξαγωγής τους, συμμετέχουν 25 ομάδες εκ των οποίων  2 ανήκουν στην κατηγορία ProTeam  και 11 ομάδες στην κατηγορία continental. Εκτός των επαγγελματικών ομάδων, συμμετέχουν επίσης  3 εθνικές ομάδες  και 9 ομάδες ερασιτεχνών εκ των οποίων οι 2 Ελληνικές.

Την Τετάρτη 4/3/2020 είχαμε τον αγώνα σιρκουί  στον παραλιακό δρόμο της Ρόδου,αγώνας αφιερωμένος στην Ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων. Ο δυνατός αέρας (7μποφόρ) και το υψηλό επίπεδο των αθλητών  ανέβασαν πολύ το επίπεδο δυσκολίας. Ο Τρικαλινός ποδηλάτης είχε μια εξαιρετική παρουσία στον αγώνα, καθώς αποσπάστηκε μπροστά από το κυρίως  γκρουπ  με άλλους 15 ποδηλάτες και στον τερματισμό κατάφερε να νικήσει τον αγώνα. Ο Ζήσης Σούλιος αγωνίζεται για το 2020 με την νέα του ομάδα Π.Ο.ΒΟΛΟΣ  και στους διεθνείς αγώνες της Ρόδου συμμετέχει με την Ελληνική μικτή ομάδα Aeolos CyclingTeam.

https://youtu.be/v4AcyBgE-fw

Το πρόγραμμα των αγώνων: ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ, Εκκίνηση 11.00 Πλατεία Δημαρχείου. Τερματισμός 15.30 στην πλατεία Δημαρχείου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, Αγώνας σιρκουί στον παραλιακό δρόμο της νέας Μαρίνας στις 16.00, στα πλαίσια της Ένωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 12.00 Εκκίνηση 1 ου  Εταπ απόστασης 150 χλμ., με εκκίνηση από την πλατεία Δημαρχείου και τερματισμό στις 15.30 στο χωριό Μαριτσά. Οι ποδηλάτες θα κάνουν 4 στροφές μήκους 19 χλμ. ανα στροφή γύρω από τα Μαριτσά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 10.45, Εκκίνηση 2 ου  Εταπ απόστασης 145 χλμ., με εκκίνηση από την πλατεία Δημαρχείου και τερματισμό στο Παραδείσι στις 14.30.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 11.00, Εκκίνηση 3 ου  Εταπ απόστασης  164χλμ. με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Δημαρχείου.

podilatika nea (1)

podilatika nea (2)

podilatika nea (3)

podilatika nea (5)

podilatika nea (7)

podilatika nea (8)

podilatika nea (9)

podilatika nea (10)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…