aot arxiki

Η Εφηβική ομάδα του Α Ο Τρίκαλα η οποία αγωνίζεται μέσω του Αστέρα Αρδανίου στην Α1 ερασιτεχνική, επικράτησε της ομάδας του Λόγγου με σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του παιχνιδιού ξεκίνησαν δυνατά και στο 12΄ ο Γούλας έκανε το σουτ ο Δεληλίγκας με εκτίναξη έβγαλε σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Κοντογεώργος από την μεγάλη περιοχή έπιασε το σουτ ο τερματοφύλακας του Λόγγου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 35΄οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Μεσδανίτη από καλή θέση δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Βασιλάκο. Στο 36΄ο Γούλας με σουτ και πάλι με διπλή προσπάθεια ο Δεληλίγκας μπλόκαρε την μπάλα. Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο στο 42΄ ο Γέτσι με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του με τον τερματοφύλακα να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Μεσδανίτης σε εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 48΄στην αντεπίθεση οι παίκτες του Λόγγου σουτ του Μαντζανά άουτ. Στο 50΄ο Γέτσι καλή εκτέλεση φάουλ δεν ανησύχησε τον Δεληλλίγκα.

Στο 55΄οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ με τον Μεσδανίτη με τον βοηθό να ακυρώνει σωστά το γκολ. Στο 62΄ο Γέτσι σουτ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 78΄ο Λόζιος από πλάγια θέση έκανε το σουτ άουτ. Στο 79΄ και πάλι ο Λόζιος τετ α τετ με τον Βασιλάκο πλασέ ο τερματο φύλακας απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 83΄ο Σαπουνάς έβγαλε την σέντρα από την αριστερή πλευρά, η άμυνα του Λόγγου σάστισε και ο επερχόμενος Μπούκας δεν μπόρεσε να κάνε την προβολή μόνος του στην μικρή περιοχή.

Στο 85΄ο Σκαρλέας έκανε το συρτό σουτ ο Βασιλάκος δύσκολα έβγαλε την φάση με διπλή προσπάθεια.

Στο 86΄ ο Λόζιος την σέντρα ο Σκαρλέας πρόλαβε τους αμυντικούς σουτ στην κίνηση και ο Βασιλάκος για μια ακόμη φορά απέκρουσε.

Στο 90΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ, μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας. Ο Μπανάσιος γύρισε λανθασμένα την μπάλα στον Δεληλλίγκα, ο τελευταίος δεν έκανε κοντρόλ και ο Κοντογεώργος εκμεταλλεύτηκε την φάση σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Αστέρας Αρδανίου (Εφηβική Α Ο Τρίκαλα)-Προπ.Φιλοκώστας

Βασιλάκος, Τσόγιας ( 70΄Σαμαράς), Κερασοβίτης, Τσάτσιος, Ντόβας, Βαϊόπουλος, Γούλας(70΄Μπούκας), Ντίκας, Κοντογεώργος, Γέτσι, Σαπουνάς.

Λόγγος (Γιδόπουλος)

Δεληλλίγκας, Τσίνας, Τσιάκας, Ρήτος, Μπανάσιος, Ματζάνας, Κούκος, Γκαντιάς, Τζόκας (75΄Λόζιος), Μεσδανίτης, Σκαρλέας.

aot 1 Aot 2 aot 3 aot 4 aot 5 aot 6 aot 7

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Η έρευνα για την κλιματική αλλαγή και τις πολιτικές για το περιβάλλον στο Delphi Economic Forum(βίντεο)

Στο Delphi Economic Forum, στις 11 Απριλίου, συζητήσαμε τα αποτελέσματα της έρευνας της pr…