xtenismata-anoixi-2020-1170x698

Η εποχή αλλάζει, έτσι και εσύ θες να ανανεωθείς. Οι τάσεις στα χτενίσματα και στα κουρέματα για την άνοιξη του 2020 έχουν το στοιχείο της απλότητας, δηλαδή του πιο φυσικού αλλά και ατημέλητου στυλ. Για κάθε γυναίκα το μαλλί είναι μεγάλη υπόθεση, καθημερινά σπάζει το μυαλό της να το περιποιηθεί και να το προσαρμόσει στο στυλ της.

Ευτυχώς, οι ιδέες και οι τάσεις είναι πολλές για κάθε τύπο μαλλιών αλλά και γυναίκας. Πλεξούδες, μπούκλες και κότσοι φαίνονται να είναι τα βασικά για την άνοιξη του 2020. Εμπνευστείτε και προετοιμαστείτε για τη νέα σεζόν έχοντας όλα τα πιο κάτω στο νου.

 Η λίστα για τις τάσεις στα μαλλιά το 2020

1. Χωρίστρα στα Μαλλιά

Η τάσεις στα χτενίσματα και κουρέματα για την άνοιξη 2020, χωρίστρα στη μέση και στο πλάι

Μια βουτιά στην εποχή των 70ς η οποία μας φέρνει ξανά το στυλ με τη χωρίστρα στη μέση και πιο λίγο στο πλάι. Ιδανικό στυλ για να δώσει όγκο στα μαλλιά αλλά και ένα στυλ που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.

Δες επίσης: 5 Tips για να αποκτήσεις υγιή και μακριά μαλλιά!

2. Η άνοιξη του 2020 θέλει αφέλειες

Οι τάσεις στα χτενίσματα και κουρέματα για την άνοιξη 2020, αφέλειες κοντή φράντζαΟι τάσεις στα χτενίσματα και κουρέματα για την άνοιξη 2020, αφέλειες

Οι αφέλειες θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη του 2020. Ένας ωραίος και έξυπνος τρόπος, αν απλώς θες να ανανεώσεις το κούρεμα σου, χωρίς να κάνεις μεγάλες αλλαγές, όπου παράλληλα τονίσεις και θα φωτίσεις την εικόνα του προσώπου σου.

Δες επίσης: 10 Κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες με μάγουλα!

3. Τάσεις για αγορέ κουρέματα

Οι τάσεις στα χτενίσματα και κουρέματα για την άνοιξη 2020, αγορέ στιλ και κούρεμα

Οι τάσεις στα χτενίσματα και κουρέματα για την άνοιξη 2020, αγορέ στυλ και κούρεμα

Αν θες και είσαι λίγο πιο τολμηρή, το αγορέ στυλ, δηλαδή το πολύ κοντό μαλλί είναι μια επιλογή για μια αλλαγή μεγάλη. Αναμφισβήτητα θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σου και βεβαίως είναι πολύ μοντέρνο για αυτή την εποχή.

Περισσότερα στο… ediva.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

ΑΣΕΠ – Δικαστική Αστυνομία: Από σήμερα 10/10, οι αιτήσεις για τις 500 προσλήψεις

Αιτήσεις τώρα για εκατοντάδες προσλήψεις στη Δικαστική Αστυνομία, ακόμα και χωρίς πτυχίο &…