patra-anhlikoi

Ο μικρότερος από τα μέλη της συμμορίας ήταν 11 ετών

 Γέμισαν… πιτσιρίκια τα κρατητήρια της Ασφαλείας στην Πάτρα, μετά τις απανωτές συλλήψεις για κλοπές σε διάφορες περιοχές της πόλης! Σε μια περίπτωση, μάλιστα, ο μικρότερος από τα μέλη μιας σπείρας ανήλικων «μπουκαδόρων» ήταν μόλις… 11 χρόνων!

Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης συνελήφθη μέρα- μεσημέρι από αστυνομικούς της Ασφάλειας μαζί με άλλον έναν ανήλικο 16 χρόνων και έναν 20χρονο, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 17χρονος συνεργός του. Όλοι μαζί είχαν εισβάλει στο σπίτι μιας 61χρονης για να κλέψουν, αλλά δεν πρόλαβαν, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχαν κλέψει ένα κινητό από το σπίτι ενός 18χρονου!

 Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Λίγο αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης μια 15χρονη αλλοδαπή, η οποία μπήκε ως πελάτισσα σε ένα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα και έκρυψε στο σακίδιο που είχε στην πλάτη της δέκα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών! Και αυτή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ αναζητούνται οι γονείς που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Τέλος, από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας εξιχνιάστηκε η εισβολή που είχε γίνει στις 4 Δεκεμβρίου του 2017 στο κυλικείο ενός σχολείου στην Πάτρα, όπου άγνωστος είχε σπάσει το τζάμι και είχε αρπάξει μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 17χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

protothema.gr
Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Πωλείται αγρός στην Πύλη

Διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο έκτασης περίπου 1000 τ.μ στην Πύλη Τρικάλων. Ο αγρός βρ…